Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δύο γυναίκες αποσωληνώθηκαν στο νοσοκομείο αναφοράς

Δύο γυναίκες αποσωληνώθηκαν στο νοσοκομείο αναφοράς

0

Πρόκειται για 68χρονη από τη Δράμα και 78χρονη από την Ξάνθη. Η πρώτη μεταφέρθηκε σε κλινική Covid-19 και η δεύτερη στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων

 

Και δεύτερη αποσωλήνωση ασθενούς με κορωνοϊό έγινε σε ένα 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ Ορεστιάδας, το πρωί της Τετάρτης βγήκε από τη Μ.Ε.Θ. και μεταφέρθηκε σε κλινική Covid-19 μία 68χρονη από τη Δράμα, η οποία είχε κάνει εισαγωγή στις 9 Νοεμβρίου και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένη. Την Τρίτη, άλλη μία γυναίκα, ηλικίας 78 ετών, από την Ξάνθη, παρουσίασε βελτίωση, και οι γιατροί έκριναν ότι μπορεί να συνεχίσει τη νοσηλεία της στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων. Η γυναίκα είχε παραμείνει στη Μ.Ε.Θ. για πέντε ημέρες.

Εν τω μεταξύ, υψηλοί συνεχίζουν να είναι οι αριθμοί εισαγωγών στο νοσοκομείο, καθώς την Τρίτη έγιναν άλλες 12, ενώ δόθηκαν και 5 εξιτήρια.

Σήμερα, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 86 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 68 στις Μονάδες Covid-19, 12 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 6 στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…