Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνεχίζεται η κόντρα στο δήμο Αβδήρων

Συνεχίζεται η κόντρα στο δήμο Αβδήρων

0

Συνέχεια στη δημόσια διαμάχη για την τύχη των κοινωφελών επιχειρήσεων των καποδιστριακών δήμων δίνει ο Σάκης Κριτσίνης

Συνέχεια στην κόντρα για τις κοινωφελείς επιχειρήσεις δίνει ο Σάκης Κριτσίνης, που απαντά στην ανακοίνωση του δημάρχου των Αβδήρων, επιμένοντας ότι υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης μη νόμιμων διαδικασιών. Στη δήλωσή του, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης σημειώνει, «Αντί να μας ρωτά εάν έχουμε στοιχεία, τον ενημερώνουμε ότι τα ερωτήματα μας προκύπτουν από τους διαλόγους των δημοτικών συμβουλίων, που συζητούνταν τα θέματα των εταιρειών γι’ αυτό άλλωστε δεν τολμούν να απαντήσουν σε κανένα ερώτημα.

Εμείς δεν δικάζουμε κανέναν. Έχουμε υποχρέωση να ρωτούμε, ως μείζον αντιπολίτευση και εφόσον η συμπολίτευση μπορεί να απαντήσει, μας δίνει απαντήσεις. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση.

Σας προκαλούμε να δημοσιοποιήσετε τις αποφάσεις των επίμαχων δημοτικών συμβουλίων για να διαπιστώσουν οι δημότες μας τι προσπάθειες κάνατε (;) από το 2011 μέχρι σήμερα και εσείς και ο κ. Τσολακίδης, όχι για να κλείσουν οι εταιρείες… αλλά για να παραμένουν ανοιχτές…

Αντί να περιφέρεται ο κ. δήμαρχος στους οικισμούς του Δήμου “τρομαγμένος” και “απολογούμενος” από την έκταση που πήρε το θέμα των εταιρειών του δήμου στην κοινωνία και το βαρύ κλίμα που επικρατεί και να δηλώνει ότι δήθεν οι εταιρείες έκλεισαν, καλά θα κάνει να δημοσιοποιήσει τα απαραίτητα έγγραφα για να μας πείσει όλους με αποδεικτικά στοιχεία.

Τέλος στο μόνο που συμφωνούμε με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ Τσιτιρίδης, είναι η εξής φράση “ευτυχώς το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ο χρόνος θα δικαιώσει την αλήθεια” αρκεί μόνο να μην περάσουν τα χρόνια και παραγραφούν οι ευθύνες των υπευθύνων, που εμπλέκονται στα “σκάνδαλα” και φορτωθούν οι δημότες μας τα πρόστιμα και τους τόκους. ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ…».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…