Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σύλληψη διακινητή κοντά στα Βαφέικα

Σύλληψη διακινητή κοντά στα Βαφέικα

0

Το ΙΧ είχε κλαπεί στις 8 Οκτωβρίου από την Ξάνθη

 Δύο ακόμη περιπτώσεις διακίνησης στο νομό Καβάλας, στη μία προηγήθηκε καταδίωξη

Συνελήφθησαν την Κυριακή και τη Δευτέρα, στους νομούς Ξάνθης και Καβάλας, τέσσερις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο ύψος του οικισμού Βαφέικων Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό δράστη, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο, μετέφερε, παράνομα, δύο μη νόμιμους μετανάστες. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι για το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή στις 8-10-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Ξάνθης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον αλλοδαπό οδηγό αυτοκινήτου, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία. Στη συνέχεια, στο ύψος του κόμβου Αμφίπολης το αυτοκίνητο εξήλθε από την Εγνατία Οδό και ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες και πινακίδα κυκλοφορίας, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.  Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό και τον αλλοδαπό συνοδηγό – συνεργό του, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε οι δύο διακινητές μετέφεραν, πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει, έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι δύο από τους οδηγούς – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν συνολικά τρία αυτοκίνητα και χρηματικό ποσό.

Το αφαιρεθέν όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βαριά «καμπάνα» σε ξανθιώτη επαγγελματία για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού

Σύλληψη, 2.000 € πρόστιμο και 7ήμερη αναστολή για τέσσερις πελάτες που έλαβαν υπηρεσίες σε…