Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο διεθνής διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου θα σφυρίξει τον πρώτο αγώνα μπαράζ

Ο διεθνής διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου θα σφυρίξει τον πρώτο αγώνα μπαράζ

0

Θα γίνει το Σάββατο στα Πηγάδια

Η αβεβαιότητα για το μέλλον της ξανθιώτικης ομάδας συνεχίζεται, καθώς έχει παρέλθει το χρονικό όριο που είχε θέσει ο Χρήστος Πανόπουλος για την διάλυση της ΠΑΕ (14 Αυγούστου) και η ομάδα έχει αποχαιρετήσει το σύνολο σχεδόν των βασικών της παικτών, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για τους δύο αγώνες μπαράζ με τον Απόλλωνα.

Καμία επίσημη πληροφόρηση δεν υπάρχει για το καθεστώς της ομάδας, για την προετοιμασία της, πλην του ότι έχει κάνει επαγγελματικά συμβόλαια με δέκα παίκτες της Κ-19 και έδωσε ένα φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου την Παρασκευή όπου ο τεχνικός της ομάδας θα τεστάρει το νέο σχήμα.

Η διοίκηση έχει δηλώσει την παρουσία της δίνοντας στη δημοσιότητα δύο εξώδικα αυτή την εβδομάδα, κατά της ΕΠΟ και κατά της Superleague, που φέρουν την υπογραφή του Άρη Πιαλόγλου, καθώς και ένα συλλυπητήριο για τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη και έτερον ουδέν.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, και η αγωνία των φιλάθλων κορυφώνεται για την τύχη της ομάδας κι αν θα καταφέρει να παραμείνει στην Superleague, η ΚΕΔ όρισε εχθές τους διαιτητές για τον πρώτο αγώνα μπαράζ το Σάββατο 22 Αυγούστου στα Πηγάδια.

Τον αγώνα για τη 14η ομάδα της Super League 1 τη σεζόν 2020-21 ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης θα σφυρίξει ο διεθνής διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Απτόσογλου (Αθηνών) και Πετρόπουλο (Αρκαδίας), με 4ο τον Τσαγκαράκη (Χανίων), ενώ στο VAR θα είναι ο Ευαγγέλου (Αθηνών) με τον Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…