Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ξεκίνησε το 21ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας

Ξεκίνησε το 21ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας

0

Θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου. Περιλαμβάνει οκτώ παραστάσεις , οκτώ καλοκαιρινές βραδιές με την αγάπη για το θέατρο σε πρώτο πλάνο

 Ξεκίνησε το 21ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, το οποίο θα διαρκέσει από τις 23 έως και τις 30 Αυγούστου 2020, στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της Νέας Ορεστιάδας, κάθε βράδυ στις 21:00. Διοργανώνεται από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ, με τη στήριξη του Δήμου Ορεστιάδας, της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. και της τοπικής αγοράς.

Σχετικά με το Φεστιβάλ

Στα 21 χρόνια ζωής του, το “Γκατζολάκι” στη Νέα Ορεστιάδα πρώτη φορά καλείται να ανταπεξέλθει σε τέτοιες πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπως και όλος ο πλανήτης άλλωστε. Έτσι, πέρασε στη μουσούδα του την προστατευτική του μάσκα, ζωγράφισε το δυνατό του χαμόγελο, φόρεσε τα χρυσά του για να λάμψει και φέτος, κρέμασε και μια καρδιά χρυσή για γούρι στο λαιμό και δηλώνει πανέτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Μαθημένο στα δύσκολα γαρ, οπλισμένο με φουλ υπομονή και επιμονή, ετοιμάζεται να γιορτάσει μαζί με τους φίλους του.

Φέτος το τιμώμενο πρόσωπο του Φεστιβάλ είναι ο δημοφιλής ηθοποιός με μεγάλη και πολύ σημαντική πορεία στην Τέχνη, στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ο Παύλος Χαϊκάλης.

Την Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ φέτος αποτελούν, όπως πάντα, καλλιτέχνες με βαθιά γνώση της θεατρικής τέχνης αλλά και με ιδιαίτερη αγάπη στην ερασιτεχνική δημιουργία, διασφαλίζοντας την αμερόληπτη και αξιοκρατική διαδικασία του διαγωνιστικού μέρους. Φέτος την πενταμελή επιτροπή αποτελούν οι ηθοποιοί:
Αντώνης Θεοδωρακόπουλος, Ελένη Ράντου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Άννα Κουρή
και ο χορογράφος Ιωάννης Μαργαρώνης.
Παρουσιαστής για 18η συνεχόμενη χρονιά, ο εξαιρετικός Αλέξης Κωστάλας.

Με τη λήξη του Φεστιβάλ, την Κυριακή 30 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων, ενώ θα τραγουδήσουν ο τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς και  η τραγουδίστρια και μουσικός Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Πληροφορίες

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, την έξοδο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων. Παράλληλα, τηρείται η πληρότητα κατά 75% των θέσεων στο θέατρο, ενώ απαγορεύονται όρθιοι θεατές.

Δίνεται η δυνατότητα προπώλησης εισιτηρίων για την αποφυγή αναμονής στο ταμείο. Τέλος οποιοδήποτε άλλο μέτρο πρόληψης προκύψει και επιβληθεί έως την έναρξη και κατά τη διάρκεια των ημερών διεξαγωγής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» από την Ξάνθη

Τελετή έναρξης του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» Πλημμύρισε κόσμο…