Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέο αίτημα Σπανίδη για την επικινδυνότητα του κόμβου στην είσοδο από Κιμμέρια

Νέο αίτημα Σπανίδη για την επικινδυνότητα του κόμβου στην είσοδο από Κιμμέρια

0

 Ζητά εκ νέου την παρέμβαση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

 Με νέα επιστολή του προς τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας» επανέρχεται στο θέμα της επικινδυνότητας του κόμβου στην είσοδο της πόλης από Κιμμέρια επισημαίνοντας ότι τα προστατευτικά τοιχία χρήζουν επιδιόρθωσης και ζητώντας την παρέμβαση του δήμου. Αναλυτικά, στην επιστολή που συνοδεύει με φωτογραφικό υλικό, σημειώνει: «αξιότιμε κύριε Αντιδήμαρχε, πριν περίπου ένα χρόνο σας είχα ενημερώσει μέσω του τοπικού ημερησίου τύπου, για το πρόβλημα που υφίσταται από το καλοκαίρι του 2018 στον οδικό κόμβο της εισόδου της Πόλης από την επαρχιακή οδό Ιάσμου Ξάνθης, στην οδό Τέρμα Κατσώνη.

Όπως είναι λοιπόν ορατό και από το πρόσφατο φωτογραφικό αρχείο που σας επισυνάπτω, η κατάσταση των προστατευτικών τοιχίων που ορίζουν της ασφάλεια του οδικού κόμβου είναι σε διάλυση.

Παρά λοιπόν τις κατά καιρούς δημόσιες και κατ’ ιδίαν οχλήσεις η κατάσταση παραμένει η ίδια, χωρίς καμία ενέργεια αποκατάστασης.

Επειδή το συγκεκριμένο φαινόμενο εξακολουθεί και υφίσταται κατά μεγάλο χρονικό διάστημα, ερωτάστε πότε πρόκειται η υπηρεσία σας να το αποκαταστήσει και να προβεί στις ανάλογες ενέργειες».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…