Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Τέσσερα παρέμειναν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Θράκη

Τέσσερα παρέμειναν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Θράκη

0

Ένα στην Ξάνθη που είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό και τρία στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Τι ανάρτησε ο 43χρονος που αποτέλεσε το πρώτο κρούσμα στην περιοχή

Τέσσερα παρέμειναν και χθες τα κρούσματα του κορωνοϊού στη Θράκη. Από αυτά ένα είναι από την Ξάνθη που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και τρία στην Αλεξανδρούπολη, όπου νοσηλεύονται σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή. Ωστόσο, ο ένας από την Αλεξανδρούπολη είναι ηλικιωμένος και αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Επειδή το ένα από τα κρούσματα υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με το MEGA, το στρατόπεδο που υπηρετεί έκλεισε για να απολυμανθεί, ενώ το προσωπικό που έχει έρθει σε επαφή με τον στρατιωτικό τέθηκε σε καραντίνα.

Εν τω μεταξύ ο 43χρονος που διαγνώστηκε ως πρώτο κρούσμα στη Θράκη σε ανάρτησή του απηύθυνε έκκληση προς όλους να μείνουν στο σπίτι. Αναλυτικά, αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι, Νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου διότι το ενδιαφέρον σας με συγκινεί και μου δίνει τεράστια δύναμη να αντιμετωπίσω αυτόν τον ιό. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε όλα καλά. Επειδή όμως έχουν γραφτεί πολλά αυτές τις μέρες.

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. 1.η οικογένειά μου είναι πολύ καλά στην υγεία τους, απλά κάθονται σπίτι για 14 μέρες για να δούμε ΑΝ θα εμφανίσουν κάτι. Ειδικότερα ο μεγάλος μου γιος για τον οποίον γράφτηκαν διάφορα είναι μια χαρά!

-Το λαιβ μου την Πέμπτη 12/3 ακυρώθηκε. Δεν έγινε ποτέ.

-Τελευταία μου εμφάνιση ήταν 6/3 με τα Χίλια Χρόνια και οι γιατροί με διαβεβαίωσαν ότι δεν τίθεται θέμα μετάδοσης διότι μεσολάβησε μεγάλο διάστημα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να προσέχετε. Μένουμε σπίτι!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα ραντάρ των Ινδών ελληνικά λιμάνια – Τα σχέδια για Αλεξανδρούπολη

Διαγωνισμοί για την πώληση ή και παραχώρηση υποδομών και ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ Τρεις διαγ…