Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΕ Ξάνθης: «Δεν θέλουμε καμία βοήθεια από τον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ Ξάνθης: «Δεν θέλουμε καμία βοήθεια από τον Ολυμπιακό»

0

Απαντά σε δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Γιώργου Παράσχου

Απάντηση στις άστοχες δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Γιώργου Παράσχου, έδωσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ξάνθης, ενέργεια που αποκαλύπτει τη διάσταση απόψεων που υπάρχει μεταξύ τους, κάτι που καθιστά το μέλλον του προπονητή στην πόλη εξαιρετικά αβέβαιο μετά και την πολλή φτωχή συγκομιδή κατά την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.

Μετά το 1-1 της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ομάδας της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: “Ήταν μια αποστομωτική απάντηση λίγο πολύ σε όλα αυτά τα οποία γράφονται. Και ίσως να βάλει και μυαλό λίγο ο Ολυμπιακός, να μας βοηθήσει τώρα να μην τιμωρηθούμε. Τι να κάνουμε;”.

Η ΠΑΕ Ξάνθης έσπευσε την επόμενη ημέρα να απαντήσει επίσημα στον προπονητή της, κάνοντας έμμεσα αναφορά στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για ομάδα που “τόσους μήνες, άδικα, έχουμε απέναντί μας”.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης: “Θεωρούμε αναγκαίο σ’ αυτές τις “πονηρές εποχές” να τοποθετηθούμε πάνω στη δήλωση του προπονητή μας μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Θέλουμε λοιπόν να δηλώσουμε, ότι δεν επιθυμούμε κανενός τη βοήθεια, απ’ όπου κι αν προέρχεται, πόσω μάλλον, της ομάδας που τόσους μήνες, άδικα, έχουμε απέναντί μας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει καταγγελία για πολυιδιοκτησία ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ και την Πέμπτη (5/3) θα εκδικαστεί η υπόθεση στο πειθαρχικό όργανο της Super League (η ΕΕΑ είχε γνωμοδοτήσει πως προκύπτει πολυιδιοκτησία ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…