Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Κοπή πίτας με ευχές και σχέδια για τους Έντιμους Απατεώνες

Κοπή πίτας με ευχές και σχέδια για τους Έντιμους Απατεώνες

0

Η θεατρική ομάδα έκοψε την πίτα της, ξεκινώντας την προετοιμασία για τη νέα παράσταση του Αυγούστου

 Στις 3 Ιανουαρίου, στο Πολιτιστικό Σύλλογο Θάμυρις, η θεατρική ομάδα των Έντιμων Απατεώνων υποδέχθηκε με τη σειρά της το νέο έτος, σε μία ξεχωριστή ανοιχτή συνάντηση προς όλα τα μέλη.

Όπως σημείωσαν οι ίδιοι σχετικά, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό: «το 2019, ήταν αναμφισβήτητα μία χρονιά σταθμός για την θεατρική ομάδα των ΕΑ. Νέες προκλήσεις, νέα βήματα, παραστάσεις σε άλλες πόλεις με το θεατρικό έργο “Ποια Ελένη;” ήταν μερικά από τα highlights της συζήτησης μας».

Στη μεγάλη αυτή συνάντηση, μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας από τα μέλη με τη τυχερή της χρονιάς να είναι η Φανή Καλαμάρη. Στη συνέχεια, ακολούθησε παρουσίαση σχετικά με την πορεία της θεατρικής ομάδας των ΕΑ, από το 2013 μέχρι και σήμερα. Τη παρουσίαση αυτή ανέλαβαν οι συντονιστές, Μαρία Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Πανταζίδης.

Μέσα σε αυτό το οικογενειακό κλίμα όπου ακούστηκαν ιδέες και απόψεις για τη βελτίωση της θεατρικής ομάδας, τέθηκε το υπόβαθρο για το ξεκίνημα μίας νέας δυναμικής και δημιουργικής χρονιάς, γεμάτη από εκπλήξεις.

Η θεατρικής ομάδα των ΕΑ εύχεται το 2020 να είναι γεμάτο από δυνατές στιγμές και ευχάριστες συγκινήσεις και υπόσχεται έναν έντιμο Αύγουστο με θέατρο, γέλιο και πάθος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…