Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η απάντηση της ΠΑΕ Ξάνθη στα σενάρια της Μαρούπα

Η απάντηση της ΠΑΕ Ξάνθη στα σενάρια της Μαρούπα

0

Εμφύλιος και αποκαλύψεις μεταξύ των μελών της ΕΕΑ

Με το δικό της τρόπο απάντησε η ΠΑΕ Ξάνθη και ο ιδιοκτήτης του ΑΟΞ, Χρήστος Πανόπουλος στις αστειότητες που ακούγονται και κυρίως στις δηλώσεις του μέλους της ΕΕΑ Ειρήνης Μαρούπα περί ενδιαφέροντος για αγορά του ΑΟΞ από Τούρκους. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Απόλυτο δίκαιο σε όλους!!

Όντως ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ είχε “σχεδόν” πουληθεί σε Τούρκους, μάλιστα είχε πάρει και προκαταβολή 5.000.000 €.

Στη συμφωνία ήταν σαφές και ξεκάθαρο ότι από την περιοχή του Ιάσμου έως τα Πηγάδια θα υπήρχαν τουρκικά τανκς, αυτοκινούμενες μονάδες πυροβολικού, προκατασκευασμένες γέφυρες και η Ημισέληνος θα υπήρχε σε συγκεκριμένα σημεία της Εθνικής Οδού, στο χωριό των Πηγαδίων και βεβαίως στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Ευτυχώς για τη Θράκη και την Ελλάδα βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος, έδωσε 10.000.000 € σε σακούλες και σε ροδοπέταλα και σταμάτησε το έγκλημα αυτό.

ΕΕΑ, ΕΕΑ, ΕΕΑ…

ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Υ.Γ.: Για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση και γίνει κανένα διπλωματικό ή πολεμικό επεισόδιο, την προκαταβολή των 5.000.000 € την επέστρεψε ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ στους Τούρκους.


Αρκούδης: «Η Μαρούπα μας είπε ότι η Ξάνθη είναι του Ιβάν Σαββίδη»

Την απάντηση της ΠΑΕ Ξάνθης προκάλεσε ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει μεταξύ των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνης Μαρούπα και Ηλία Αρκούδη, οι οποίοι με ραδιοφωνικές τους συνεντεύξεις αποκαλύπτουν διαλόγους από τη συνεδρίαση της Επιτροπής, κατά την οποία φέρεται η κα Μαρούπα να είχε πει μεταξύ άλλων ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης, και ότι την αγόρασε για τη σώσει από τους…Τούρκους!

Συγκεκριμένα, το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης έκανε παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και  αποκάλυψε ότι το μέλος της επιτροπής Ειρήνη Μαρούπα πριν προκύψει η εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, τόνισε στα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής: «Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει μόνο επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του».

Είπε συγκεκριμένα ο Η. Αρκούδης: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν. Η κύρια Μαρούπα πριν βγει η εισήγηση της Επιτροπής μας είπε ότι η ίδια πήγε στην Ξάνθη και ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο έχει επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του.  Παράλληλα, μας είπε ότι πρέπει να ερευνήσουμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη γιατί έχει τη NOVA και της απαντήσαμε ότι δεν την έχει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Εμείς χωρίς καταγγελία και χωρίς κανένα στοιχείο δεν μπορούμε να ψάξουμε μια υπόθεση».

Αξίζει να αναφερθεί ότι με δήλωσή της ο Μαρούπα είχε απαντήσει στα του πρόσφατου ταξιδιού της στην Ξάνθη αλλά με την ίδια δήλωση διέψευδε και λεγόμενα του κ. Αρκούδη, ζητώντας σχετική αποκατάσταση από μέσα ενημέρωσης. «Αυτό που λέτε ότι είπε ο κ. Αρκούδης ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ», αναφέρει μεταξύ άλλων η Μαρούπα. Και μια μέρα μετά βγαίνει ο Αρκούδης και πετάει νέα(;) βόμβα. Αναμένονται εξελίξεις, αφού δείχνει να υπάρχει ένας εμφύλιος και μεταξύ των μελών της ΕΕΑ πλέον.

Η ίδια η Ειρήνη Μαρούπα τοποθετήθηκε στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό ως εξής: «Με μεγάλη μου έκπληξη ακούω τον εισηγητή της ΕΕΑ, κ. Αρκούδη, που ήταν καταδικαστικός για όλες τις ομάδες και επικύρωσε την εισήγησή του με μεγάλη ευκολία, να λέει τώρα ότι δεν ήξερε αν προέκυπτε από τα στοιχεία που επεξεργάστηκε ο ίδιος αν ασκούσε κυριαρχική θέση ο κ. Σαββίδης και περίμενε εμένα να πάω στην Ξάνθη. Κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια γιατί όταν έρχεται η ώρα να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των αποφάσεών τους κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας.

Πράγματι, ο κ. Σαββίδης πήρε την Ξάνθη, προκύπτει από όλα τα στοιχεία. Χάνοντας τη χορηγία της Skoda, ο Πανόπουλος ήθελε ας πούμε να ξεφορτωθεί την Ξάνθη. Δεν υπάρχει επιχειρηματική δραστηριότητα στο ξενοδοχείο και το γήπεδο της ομάδας. Κι επειδή ο κ. Σαββίδης δεν ήθελε να πέσει στα χέρια ενός Τούρκου επιχειρηματία την πήρε εκείνος.

Τους είπα στην ΕΕΑ ότι θα υπάρξει μείζον εθνικό θέμα, όπως και έγινε. Τους είπα ότι βεβαίως έχει υπάρξει παράβαση, αλλά να μην επιβάλλουμε εξοντωτικές ποινές, γιατί ξέρουμε ότι η απόφαση θα είναι συντριπτικά καταστροφική για έναν από τους δύο πρώτους του πρωταθλήματος, οπότε να ελέγξουμε τις καταγγελίες και για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν ψάχνω να κλαίγομαι σε κάθε ραδιόφωνο που βγαίνω».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …