Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αμισιανά Καβάλας: Βρέθηκαν τα θαμμένα 4,2 εκατ. ευρώ από τη σκηνοθετημένη ληστεία

Αμισιανά Καβάλας: Βρέθηκαν τα θαμμένα 4,2 εκατ. ευρώ από τη σκηνοθετημένη ληστεία

0
peripoliko-empros

 Δεν πρόκειται για αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, αλλά για συνεργείο τόνισε ο σύλλογος των αντιπροσώπων

 Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων «ξεψάχνισαν» αστυνομικοί σε μεγάλη επιχείρηση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν πληροφορίες και ελέγχονταν στοιχεία για τη σύνδεση της εν λόγω επιχείρησης με ληστεία πλέον των 4 εκ. ευρώ!

Την Πέμπτη στην εκτεταμένη επιχείρηση που χρησιμοποιήθηκε και σκαπτικό μηχάνημα, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις τριών ατόμων, που είχαν προσαχθεί στην Ασφάλεια Καβάλας και φέρονται να ομολόγησαν. Παράλληλα, βρέθηκαν θαμμένα στον περίβολο του συνεργείου (ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων) 3,6 εκατ. ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 600.000 ευρώ βρέθηκαν σε καταπακτή στο συνεργείο στην είσοδο των Αμισιανών Καβάλας και σε σπίτι.

Με βάση το χρονικό της υπόθεσης, τον περασμένο Ιανουάριο καταγγέλθηκε ότι άτομα με μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου είπαν σε πρώην διευθυντή εταιρείας σεκιούριτι ότι έχουν απαγάγει το παιδί του και θέλουν λύτρα να το απελευθερώσουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συλληφθέντες φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του συνεργείου αυτοκινήτων, ο γιος του, αλλά και ο πρώην διευθυντής της εταιρείας σεκιούριτι από την οποία αρπάχθηκαν τα χρήματα, με τους δύο τελευταίους να είναι και κουμπάροι.

Υπενθυμίζεται ότι αυτός που είχε καταγγείλει τη ληστεία ήταν ο (πρώην) διευθυντής της εταιρείας σεκιούριτι, ενημερώνοντας τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι οι ληστές το έσκασαν με 4.2 εκατ. ευρώ.

 Δεν εμπλέκεται αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Ο Νίκος Γεωργιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος Mac Motors ΑΕ διευκρίνισε ότι οι αναφορές δεν αφορούν την επιχείρησή του, «και προφανώς τα δημοσιεύματα αφορούν άλλη επιχείρηση που βρίσκεται στην αυτή περιοχή» και πρόσθεσε ότι: «η επιχείρηση στην οποία διενεργούνται οι έρευνες δεν αποτελεί αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, αλλά Συνεργείο αυτοκινήτων».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύλλογος εμπόρων και αντιπροσώπων αυτοκινήτων Ν. Καβάλας, διευκρινίζοντας ότι κανένας επίσημος έμπορος και αντιπρόσωπος αυτοκινήτων έχει κάποια σχέση με τις έρευνες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…