Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με ασκήσεις τακτικής και βιντεοθεραπεία συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης

Με ασκήσεις τακτικής και βιντεοθεραπεία συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης

0

Στην Εθνική Νέων δύο παίκτες

Η προετοιμασία της Xanthi FC για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση την Πέμπτη. Πριν τις ασκήσεις τακτικής στα γήπεδα υπήρξε ανάλυση βίντεο και επισημάνσεις από την τεχνική ηγεσία.

Στην Εθνική Νέων Κ-19 της Ελλάδος κλήθηκαν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Xanthi FC. Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης και ο Γιάννης Φάκκης θα βρίσκονται την Δευτέρα στην Αθήνα για να ενσωματωθούν στην αποστολή και να μετάσχουν στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας που θα διεξαχθεί στις 5/9 στο προπονητικό κέντρο του St. George Park.

Τα συγχαρητήρια της Ξάνθη στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Η τοπική Ξάνθη ήταν η τρίτη ομάδα που έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Ολυμπιακό, μετά τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα, για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Η ΠΑΕ Ξάνθη έστειλε μήνυμα στους Πειραιώτες για την επιτυχία τους να προκριθούν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην οποία αναφέρει: «Παρακαλούμε δεχθείτε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την επάξια πρόκριση σας στους ομίλους του Champions League. Είμαστε σίγουροι εκ των προτέρων πως η πορεία σας στις δύσκολες Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σας που ακολουθούν, θα είναι αντάξια του μεγάλου και ιστορικού σας συλλόγου σας και θα κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες φιλάθλους.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…