Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νίκη με τριάρα για την Ξάνθη και στο δεύτερο φιλικό

Νίκη με τριάρα για την Ξάνθη και στο δεύτερο φιλικό

0

Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Ζορντάν Φοσέ

Στο δεύτερο αγώνα προετοιμασίας που έδωσε στο Πράβετς της Βουλγαρίας η Ξάνθη, επικράτησε το Σάββατο (27/7) το απόγευμα με 3-1 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, με τον Χρήστο Λισγάρα να σημειώνει τα δύο γκολ της ομάδας.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα γκολ των Στούρτζεον (7’), Μουζαλίμη (21’) και Λισγάρα (44’, 51’). Ο πρώτος άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα με πλασέ, ενώ ο Λισγάρας με σέντρα σουτ από μακρινή απόσταση και με κεφαλιά έκανε το 3-1.

ΞΑΝΘΗ: Άμπαντ (46’ Σάο Μπέντο), Μπαξεβανίδης (46’ Ντίρεσταμ), Λισγάρας (61’ Μαλεζάς), Καρασαλίδης (70’ Τενεκές), Σόσα (46’ Λεωντσάκος), Κοβάσεβιτς (46’ Ντε Λούκας), Καμαρά (46’ Θυμιάνης), Πολέτο (46’ Ντε Αμορίμ), Τζουρίτσκοβιτς (46’ Μπαριέντος), Στούρτζεον (46’ Φασίδης), Γκαργκαλατζίδης (46’ Φάκκης).

Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Φοσέ

Άτυχος στάθηκε ο Ζορντάν Φοσέ αφού κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη διάστρεμμα και έχασε το φιλικό με το Παραλίμνι αλλά και τις επόμενες προπονήσεις.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης – ταχυδύναμης – passing game – pressing, με τον Κίκο Ραμίρεθ και τους συνεργάτες του να δίνουν οδηγίες τους σε συγκεκριμένους τομείς.  Μέσα από διαφορετικές ασκήσεις που αφορούσαν αμυντική – επιθετική τακτική, γρήγορο transition και τελειώματα φάσεων ζητούσαν αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες των παικτών της ομάδας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…