Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γιόρτασαν με τραγούδι και χορούς τη νίκη

Γιόρτασαν με τραγούδι και χορούς τη νίκη

0

Ο συνδυασμός Τσέπελη ενωμένος και αγαπημένος πορεύεται μαζί

Η πρόσκληση ήταν προφορική. Και απευθυνόταν προς όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού Τσέπελη για να παραβρεθούν στην επινίκια εκδήλωση την Παρασκευή το βράδυ σε γνωστό κέντρο της πόλης.

Η ανταπόκριση φίλων και συντελεστών της εκλογικής προσπάθειας όπως και των υποψηφίων συμβούλων ήταν μεγάλη. Η βραδιά ως εκ τούτου ήταν ιδιαίτερα θερμή και σ’ αυτό συνετέλεσε το ζεύγος Τσέπελη που υποδέχτηκε με χαρά και ικανοποίηση όλους τους καλεσμένους. Οι οποίοι είχαν την ευκαιρία ν’απολαύσουν ευχάριστη μουσική, τραγούδια, να χορέψουν και γενικά να περάσουν μια ιδιαίτερα ευχάριστη συνάντηση με φίλους και συνυποψήφιους.

Στην εκδήλωση μίλησε για λίγο ο νέος δήμαρχος Ξάνθης, ο οποίος τόνισε ότι η επιτυχία του συνδυασμού επιτεύχθηκε λόγω της πίστης των υποψηφίων και το σκληρό αγώνα για τη νίκη. Τόνισε δε πως η γιορτή αυτή θα υλοποιείται κάθε χρόνο, τα Χριστούγεννα, για να συσφίγγονται οι σχέσεις των μελών του συνδυασμού.

Κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του επεσήμανε ότι η πόρτα του στον δήμο θα είναι για όλους ανοιχτή, πως θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος για το δήμο, πως ήδη γίνονται οι προετοιμασίες για άμεσο ξεκίνημα.

Και ο απαραίτητος ζεϊμπέκικος από τον Μανώλη Τσέπελη

Γ.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…