Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πανστρατιά για το παιχνίδι παραμονής με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Πανστρατιά για το παιχνίδι παραμονής με τον Απόλλωνα Σμύρνης

0

Λισγάρας: «Θα μπούμε στο ματς και θα γυαλίζει το μάτι μας»

Όλοι οι τιμωρημένοι στη διάθεση του Ράσταβατς

Μία διαφορετική ομάδα από την προηγούμενη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό θα παρατάξει ο Μίλαν Ράσταβατς στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το προηγούμενο παιχνίδι το είχε  «κάψει» ο Σέρβος προπονητής, επιλέγοντας να εκτίσουν την ποινή τους όλοι οι τιμωρημένοι παίκτες της Ξάνθης, έξι τον αριθμό, θεωρώντας πως εκείνα που έρχονται με Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη είναι πιο εύκολο να τα χτυπήσει η ομάδα και να έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα, η νίκη είναι μονόδρομος για να παραμείνει η ομάδα στη Super League. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι τελευταία και υποβιβασμένη και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης θα είναι αυτοκτονία.

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει στη διάθεσή του τους έξι παίκτες που έλειπαν από την ομάδα λόγω τιμωριών και συγκεκριμένα τους Τζουρίτσκοβιτς, Καντά, Μπαριέντος, Κάστρο, Αλμέδια και Γέντρισεκ οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

Το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε με δυνατούς ρυθμούς η προετοιμασία με τη συγκέντρωση του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών στο προπονητήριο της ομάδας και μετά την ανάλυση φάσεων και τις επισημάνσεις του Μίλαν Ράσταβατς, ακολούθησαν οι ασκήσεις στο γήπεδο. Προθέρμανση με τρέξιμο, νευρομυικό συντονισμό, passing game και pressing σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τακτική στο μεγαλύτερο σε διάρκεια μέρος της προπόνησης. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα με τον Φασίδη να συμμετέχει σε μεγάλο μέρος των ασκήσεων ενώ ο Ντε Λούκας συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Λισγάρας: «Θα μπούμε στο ματς και θα γυαλίζει το μάτι μας»

Το σύνθημα για τον αγώνα ζωής ή θανάτου της Κυριακής, έδωσε ο εκ των αρχηγών της Χρήστος Λισγάρας. «Πρέπει να έχουμε θέληση. Να μπούμε μέσα και να γυαλίζει το μάτι μας. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Αυτά τα παιχνίδια τα παίρνεις μόνο με την θέληση», είπε ο Λισγάρας σε δηλώσεις του στη Nova μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Για το μεγάλο πρόβλημα που έχει η Ξάνθη στην επίτευξη γκολ, ανέφερε: «Είναι πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα. Αλλά πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω και να κερδίσουμε».

Όσο για το ματς της περασμένης Κυριακής; «Είχαμε πολλές απουσίες, αλλά είχαμε στο μυαλό μας και το παιχνιδι της Κυριακής. Θέλουμε τους τρεις πόντους εκεί. Το μόνο που κρατάμε είναι από τον αγώνα είναι οι συμμετοχές πολλών νέων παικτών, είναι καλό να βλέπουμε μικρούς παίκτες να παίζουν».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …