Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξεκινά η λειτουργία και 2ης ΤΟΜΥ στην Ξάνθη

Ξεκινά η λειτουργία και 2ης ΤΟΜΥ στην Ξάνθη

0

Ανακοινώθηκε από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης.

Βρίσκεται επί της οδού Αϊδινίου 73 (στο κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Ψυχικής Υγείας)

 Είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (Παιδίατρο) νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.  Λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00.

 Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της 2ης Τοπικής Oμάδας Υγείας Ξάνθης, η οποία βρίσκεται στην Ξάνθη, επί της οδού Αϊδινίου 73 (στο κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Ψυχικής Υγείας) του Δήμου Ξάνθης, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Η 2η Τ.OΜ.Υ. Ξάνθης είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό (Παιδίατρο) νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη, με δυνατότητα πρόσβασης για ΑμΕΑ και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία, στο τηλέφωνο 25413 55312 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tomy_xanthi2@4ype-pedy.gr

Έργο των Τ.ΟΜ.Υ. είναι η παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό. Ειδικότερα, οι Τ.ΟΜ.Υ. λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δε μένουν άνεργοι οι μηχανικοί του ΔΠΘ

Μελέτη απορρόφησης από την αγορά εργασίας των αποφοίτων του Δ.Π.Θ. τα έτη 2012 και 2013 δι…