Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Με κέφι και πρωτοτυπία τα φετινά Χριστούγεννα στον πεζόδρομο της Δαγκλή

Με κέφι και πρωτοτυπία τα φετινά Χριστούγεννα στον πεζόδρομο της Δαγκλή

0

Walk and shop σήμερα με την μουσική των Under Hill – Ακολουθούν δράσεις με ξυλοπόδαρους, Αη Βασίλη,  έλκηθρα και ξωτικά τις γιορτινές μέρες

 

Λαχειοφόρος αγορά τέλος του χρόνου – Οι 38 καταστηματάρχες της Δαγκλή ανέλαβαν δράση για να τονώσουν την αγοραστική κίνηση

 

Τις τύχες τους στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν οι 38 καταστηματάρχες του πεζόδρομου της οδού Δαγκλή, αναλαμβάνοντας δράση προκειμένου να καταστήσουν πιο ελκυστικό τον επαγγελματικό τους χώρο ώστε να τονωθεί η αγοραστική κίνηση στα μαγαζιά τους. Η πρωτοβουλία αυτή προέκυψε ως αναγκαιότητα όταν διαπίστωσαν πως ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του δήμου επικεντρώνεται μόνο στην κεντρική οδό της 28ης Οκτωβρίου αφήνοντας …παραπονεμένες τις άλλες οδούς του κέντρου και μάλιστα τον δικό τους πεζόδρομο που είναι ένα στολίδι της πόλης.

Walk and shop σήμερα στο πεζόδρομο της Δαγκλή με την μουσική των Under Hill

Η πρωτοβουλία αυτή έχει opening σήμερα στις 7 το απόγευμα. Οι συμπολίτες μας θα έχουν την δυνατότητα να «περπατήσουν και να ψωνίσουν» από τα μαγαζιά της Δαγκλή ακούγοντας το γνωστό Ξανθιώτικο μουσικό σχήμα Under Hill.

Η κα Καραγκιόζη Μαρία έχει το κατάστημα MV (Δαγκλή 88 )με Μακιγιάζ, καλλυντικά και αρώματα και είναι μία από τους 38 καταστηματάρχες της Δαγκλή. Μας εξηγεί τι επιχειρούν και γιατί: «Είδαμε ότι ο δήμος δεν παίρνει πρωτοβουλία. Ο πεζόδρομος είναι ένα στολίδι και ήταν απεριποίητος… Η 28ης Οκτωβρίου είναι η τιμώμενη οδός. Εδώ δεν έβαλαν ούτε ένα στολίδι… Σκεφτήκαμε πως οι εποχές είναι δύσκολες και πρέπει να κάνουμε κάτι μόνοι μας. Έτσι βάλαμε κάποια χρήματα και προγραμματίσαμε  κάποιες δράσεις για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να επωφεληθούμε κι εμείς. Να έρθουν να γνωρίσουν τα μαγαζιά μας να κάνουν τι αγορές τους. Ξεκινάμε σήμερα το απόγευμα στις 7 με τους Under Hlil.

Θ’ ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις την επομένη εβδομάδα και  την παραμονή των Χριστουγέννων θα έχουμε ξυλοπόδαρους . Αγοράσαμε στολές και θα ντύσουμε κορίτσια που θα μοιράζουν καραμέλες και σοκολατάκια. Επίσης στις 29 του Δεκέμβρη θα έχουμε ένα έλκηθρο με τον Αη Βασίλη και Ξωτικά, ενώ στο τέλος της χρονιάς θα οργανώσουμε μια λαχειοφόρο αγορά. Όποιος ψωνίσει από τα 38 καταστήματα της Δαγκλή θα παίρνει ένα λαχείο και θα μπαίνει σε κλήρωση με δώρα που έχουμε ν συλλέξει από τα καταστήματα μας . Έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε με διάφορες δράσεις όλη την χρονιά. ‘Έχουμε φτιάξει σελίδα στο fc  «Πεζόδρομος Δαγκλή walk and shop» και θα βγάζουμε τις προσφορές μας. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας  για  Walking and shopping στον πεζόδρομο της Δαγκλή».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Από τι πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες ….αυτή στην οδό Δαγκλή
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…