Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διαψεύδει η ΠΑΕ Ξάνθης τα δημοσιεύματα για συμμετοχή της ομάδας σε τουρνουά στα Κατεχόμενα

Διαψεύδει η ΠΑΕ Ξάνθης τα δημοσιεύματα για συμμετοχή της ομάδας σε τουρνουά στα Κατεχόμενα

0

Την «είδηση» μετέφερε ο Φιλελεύθερος Κύπρου από τουρκοκυπριακό site

Μία περίεργη είδηση από τουρκικό αθλητικό site αναπαρήγαγε η Κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος, το οποίο εμπλέκει και την ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης, αναγκάζοντας την τοπική ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση διάψευσης.

Η «είδηση» που δημοσιεύθηκε στον Φιλελεύθερο αναφέρεται στην ιστοσελίδα «africanfootballtournament» που κάνει λόγο για «διεξαγωγή τουρνουά ακαδημιών που θα λάβει χώρα στην κατεχόμενη Κερύνεια μας στις 10-20 Δεκεμβρίου, στο οποίο θα συμμετάσχουν γνωστές ακαδημίες χωρών της Αφρικής και το οποίο θα παρακολουθήσουν σκάουτερ/παράγοντες ελλαδικών συλλόγων, οι αρμόδιοι θα πρέπει να πάρουν άμεσα μέτρα. Γράφει μάλιστα η τουρκική ιστοσελίδα ότι «το τουρνουά θα παρακολουθήσουν οι Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος (γενικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΟΚ), σκάουτερ του Άρη (γράφουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης θα στείλει «κατάσκοπους») και Γιάννης Παπαδημητρίου (γενικός διευθυντής της Ξάνθης), οι οποίοι μάλιστα θα πρέπει να ακολουθήσουν και τα σχετικά… πρωτόκολλα. Πιο συγκεκριμένα οι ομάδες και οι παράγοντες που θα βρεθούν στην Κερύνεια, θα πρέπει ταξιδεύουν από την Κωνσταντινούπολη στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου και από εκεί θα μεταφέρονται στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά. Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται, όπως τονίζεται, για σκοπούς ελέγχου αυτών που θα συμμετάσχουν. Πάντως, καλό θα είναι να κρατάμε πισινή στα όσα γράφονται, ειδικά σε ό,τι αφορά στην παρουσία των ελλαδιτών παραγόντων», συμπληρώνει σωστά η έγκυρη κυπριακή εφημερίδα.

Και όντως η ΠΑΕ Ξάνθης έσπευσε άμεσα να διαψεύσει το εν λόγω fake news με ανακοίνωσή της που αναφέρει:  Ο Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ» Π.Α.Ε., διαψεύδει κατηγορηματικά περίεργα δημοσιεύματα περί δήθεν συμμετοχής στελεχών της σε τουρνουά αφρικανικών ποδοσφαιρικών ακαδημιών στα κατεχόμενα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Θεωρούμε ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι προβοκατόρικα και ιδιαίτερα για την Π.Α.Ε. Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ», η οποία αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο της πλέον ευαίσθητης περιοχής της Ελλάδας στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…