Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μπορεί τα κλειδιά σε μπρελόκ να «ξεκλειδώσουν» τη υπόθεση πνιγμού της 55χρονης;

Μπορεί τα κλειδιά σε μπρελόκ να «ξεκλειδώσουν» τη υπόθεση πνιγμού της 55χρονης;

0

Βρέθηκαν στην περιοχή του Αη Γιάννη Αβδήρων στις 8 Απριλίου και γι αυτό το Λιμενικό Τμήμα Λάγος απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να τηλεφωνήσει στο: 25410 96666

 

Εξετάζεται κατά πόσο συνδέονται με την υπόθεση της 55χρονης Ξανθιώτισσας, της οποίας το πτώμα εκβράστηκε στην ίδια περιοχή το πρωί της Καθαράς Δευτέρας

 

 

 

Στις 8 Απριλίου βρέθηκαν κλειδιά σε μπρελόκ στη ευρύτερη περιοχή της εκκλησίας του «Αϊ Γιάννη» Αβδήρων. Το γεγονός αυτό ίσως να μην έχει κανένα ενδιαφέρον αν δεν σχετίζεται με ένα άλλο τραγικό γεγονός και συγκεκριμένα με την υπόθεση πνιγμού της 55χρονης από την Ξάνθη, της οποίας το πτώμα εκβράστηκε στη βραχώδη παραλία αριστερά από το παρεκκλήσι του Αη Γιάννη Αβδήρων το πρωί της Καθαράς Δευτέρας. Έτσι στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Λιμενικό Τμήμα Λάγος η ανεύρεση κλειδιών αποτελεί ένα στοιχείο προς διερεύνηση γι αυτό και εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση.

 

Όποιος γνωρίζει για τα κλειδιά που βρέθηκαν στον «Αη Γιάννη να καλέσει το Λιμενικό: τηλ. 25410 96666.

«Στα πλαίσια διερευνώμενης υπόθεσης, παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ανεύρεση κλειδιών σε μπρελόκ, στην ευρύτερη περιοχή της εκκλησίας του «Αϊ Γιάννη» Αβδήρων Νομού Ξάνθης, το χρονικό διάστημα από 15-02-2018 έως 05-04-2018, αναφέρει σχετικά στο Β’ Λιμενικό Τμήμα Πόρτο Λάγος, τηλ. 25410 96666.». Αδιευκρίνιστο παραμένει πως περιήλθαν στα χέρια των αρχών τα κλειδιά.

Λίγα λόγια για την υπόθεση πνιγμού της 55χρονης

Να σημειώσουμε ότι η 55χρονη είχε εξαφανιστεί από τις 14 Φεβρουαρίου 2018 και από την οικογένειά της δηλώθηκε η εξαφάνισή της στις 17 Φεβρουαρίου. Δύο μέρες αργότερα, στις 19 Φεβρουαρίου το πρωί, το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από πολίτη, στην βραχώδη παραλία αριστερά από το παρεκκλήσι του Αη Γιάννη Αβδήρων, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Επισημαίνεται πως το αυτοκίνητό της βρέθηκε στο Πόρτο Λάγος κι αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως έπεσε στην θάλασσα στο Πόρτο Λάγος και το πτώμα της παρασύρθηκε από τα ρεύματα και εκβράστηκε στην παραλία του Αη Γιάννη Αβδήρων. Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου το πρωί ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Κιφνίδης μετά από εντολή του Υπολιμενάρχη Λάγος διενέργησε νεκροψία – νεκροτομή. Όπως μας πληροφόρησε τότε ο κ. Κιφνίδης, ο θάνατός της 55χρονης προήλθε από πνιγμό εντός ύδατος και πως όλα τα στοιχεία συνεργούν σε αυτοκτονία καθώς δεν έφερε σημάδια κακοποίησης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…