Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βραβείο στα φετινά Tourism Awards για το Μιχάλη Αμοιρίδη

Βραβείο στα φετινά Tourism Awards για το Μιχάλη Αμοιρίδη

1

Η εταιρεία του ’Αμοιρίδης και Συνεργάτες Μηχανικοί’’ διακρίθηκε στην κατηγορία Αρχιτεκτονική για το σχεδιασμό της νέας ξενοδοχειακής μονάδας στη Θάσο

 Πάνω από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ

Με συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών, που στηρίζουν ουσιαστικά την Ελληνική οικονομία, ασχολούνται με τον κλάδο του τουρισμού σε όλες τις πτυχές του και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά η απονομή των βραβείων Tourism Awards 2018.

Tourism Awards: ‘’ Βραβεύτηκαν οι εταιρείες που «απογειώνουν» τον ελληνικό τουρισμό

Σε μια εποχή που η ποιοτική ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί εθνικό στόχο της Ελλάδας, οι εταιρείες που βραβεύτηκαν στα φετινά Tourism Awards λειτουργούν ως  πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν.

Περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής των Tourism Awards η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Την τελετή χαιρέτισαν ο Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, η Ευρυδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού και ο Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Στο διαγωνιστικό μέρος, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 30μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη. Ανάμεσά τους, πανεπιστημιακοί, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Γιάννης Μπουτάρης, Dr. Dimitrios Diamantis, Μαρία Μάρακα, Διονύσης Σοτοβίκης, Λευτέρης Λαζάρου, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Στην εναρκτήρια ομιλία της, η Μάγια Τσόκλη, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής δήλωσε σχετικά με τις φετινές βραβεύσεις:

«Τα Tourism Awards επιβραβεύουν το πάθος κάποιων ανθρώπων, την ποιότητα, την καινοτομία και τον υγιή ανταγωνισμό στη φωτεινή μεριά της ελληνικής οικονομίας. Η απήχηση των βραβείων υπήρξε και φέτος πάρα πολύ μεγάλη, δυσκολεύοντας –με την καλή έννοια- τη δουλειά των μελών της κριτικής επιτροπής. Τα Tourism Awards είναι βραβεία που κερδίζονται, δεν χαρίζονται. Και κερδίζονται από εταιρείες, μικρές και μεγάλες, start-ups αλλά και ιστορικές, που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και να πείσουν την κριτική επιτροπή.  Οι φετινές βραβεύσεις αποδεικνύουν, για άλλα μια χρονιά, ότι ο ελληνικός τουρισμός καινοτομεί σε πάρα πολλά επίπεδα. Έχουμε σημαντικά έργα στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, συγκινητικές κινήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, ουσιαστικά ενδιαφέρουσες προτάσεις στον πολιτιστικό τουρισμό, μια εντυπωσιακή γκάμα από γαστρονομικές πρωτοβουλίες, υψηλότατης ποιότητας επικοινωνία και ένα μελίσσι ατρόμητων νέων ανθρώπων που δημιουργούν νέα προϊόντα». ‘’

Μ. Αμοιρίδης: «η διάκριση της εταιρείας μας ανήκει σε όλους αυτούς, που εν μέσω δύσκολων συνθηκών, συνεχίζουν να δημιουργούν, να ονειρεύονται, να επενδύουν και να ανοίγουν δρόμους εξωστρέφειας»

Η εταιρεία ‘’Αμοιρίδης και Συνεργάτες Μηχανικοί’’, που αποτέλεσε τη μοναδική υποψηφιότητα από την περιοχή μας, βραβεύτηκε στην κατηγορία Αρχιτεκτονική για το σχεδιασμό της νέας ξενοδοχειακής μονάδας στη Θάσο. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, ο οποίος δήλωσε: «η τιμητική αυτή αναγνώριση που μας απονεμήθηκε από τα Tourism Awards 2018, συνιστά επιβράβευση της εταιρίας η οποία από την ίδρυση της, με συστηματική δουλειά από τους άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της, σχεδιάζει, συμβουλεύει, αδειοδοτεί και συμμετέχει στην ανέγερση τουριστικών έργων, όλων των βαθμίδων. Έχει συμβάλει στην υλοποίηση επιτυχημένων τουριστικών επενδύσεων σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, αποτελώντας ένα κρίκο στην αλυσίδα των προσπαθειών που γίνονται για την πραγματική ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας. Θα ήθελα να τονίσω ότι η διάκριση της εταιρείας μας από ένα κορυφαίο θεσμό της τουριστικής οικονομίας, ανήκει  σε όλους αυτούς, που εν μέσω δύσκολων συνθηκών, συνεχίζουν να δημιουργούν, να ονειρεύονται, να επενδύουν και να ανοίγουν δρόμους εξωστρέφειας, τροφοδοτώντας με τη λειτουργία τους επιχειρήσεις όλων των κλάδων, δημιουργώντας και διατηρώντας θέσεις εργασίας άμεσες και έμμεσες. Τους ανθρώπους της πραγματικής οικονομίας που σηματοδοτούν την Ελλάδα της ανάπτυξης και της αισιοδοξίας με επιχειρήσεις που δεν μετακινούνται, αλλά χτίζονται για να μείνουν για πολλές γενιές στο τόπο μας. Μία άλλη Ελλάδα, που παρά τα εμπόδια προσπαθεί και συνεχίζει να οραματίζεται στηριζόμενη στις δυνάμεις της και στηρίζοντας την Ελλάδα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τέσσερις προσλήψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

Προκήρυξη για δύο Αρχαιολόγους και δύο εργάτες από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης   Ο…