Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Sky express έρχεται στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης

Η Sky express έρχεται στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης

0

Πτήσεις για Αθήνα από 1 Μαΐου. Θα ρίξει τις τιμές το «σπάσιμο» του μονοπωλίου;

«Σπάει» το μονοπώλιο των εναέριων δρομολογίων από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης προς την Αθήνα η αεροπορική εταιρεία Sky express, που προστίθεται στο πρόγραμμα αερομεταφορών, που προσφέρει μέχρι σήμερα μόνο η Aegean Airlines.

Τα δρομολόγια της Sky express θα πραγματοποιούνται από 1η Μαΐου, δίνοντας άλλη μία επιλογή πτήσης σε όσους ταξιδεύουν από το ακριτικό αεροδρόμιο.

Το θέμα προκάλεσε διαμάχη μεταξύ αυτοδιοικητικών, σχετικά με το κατά πόσο ήταν καθοριστική η συμβολή του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη γι’ αυτή την εξέλιξη ή αν καθορίστηκε από τις ανάγκες της αγοράς.

Το κρίσιμο βέβαια είναι κατά πόσο η ένταξη της νέας εταιρείας θα «πιέσει» τις τιμές των εισιτηρίων προς τα κάτω και βέβαια, κατά πόσο η Aegean Airlines τελικά θα διατηρήσει το σύνολο των δρομολογίων που έχει ως σήμερα από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, μιας και ο αριθμός των επιβατών θα καθορίσει την πολιτική της εταιρείας.

Πάντως, μία ενδεικτική αναζήτηση στις ιστοσελίδες των δύο εταιριών για τις πτήσεις του Μαΐου δείχνει ότι οι τιμές των ναύλων δεν έχουν παρά ελάχιστη διαφοροποίηση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…