Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παραμένει ανοιχτό το υποκατάστημα της Πειραιώς στη Σταυρούπολη

Παραμένει ανοιχτό το υποκατάστημα της Πειραιώς στη Σταυρούπολη

0
stavroupoli

 Στις σημαντικές ενέργειες των βουλευτών προς αυτή την κατεύθυνση αναφέρθηκε ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

 Αμφίβολο αν θα παραμείνει πάντως, για πολύ καιρό ακόμη σε λειτουργία

 Ανοιχτό θα παραμείνει το υποκατάστημα της Πειραιώς στη Σταυρούπολη. Παρά το δρομολογούμενο κλείσιμο του τραπεζικού υποκαταστήματος στην ορεινή περιοχή, φαίνεται ότι εισακούστηκε στη διοίκηση του τραπεζικού ιδρύματος η ανησυχία των κατοίκων κι έτσι ματαιώθηκε ο εν λόγω σχεδιασμός.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, μαζί με τη σχετική ανακοίνωση, έκανε ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου, ο οποίος ενημέρωσε ότι έγιναν σημαντικές και άμεσες ενέργειες από τους βουλευτές, καθώς έγινε αντιληπτό ότι θα προκληθούν επιπλέον προβλήματα στους κατοίκους της απομακρυσμένης περιοχής που εξυπηρετούνται από το μοναδικό τραπεζικό υποκατάστημα της ορεινής ζώνης.

Δεν παρέλειψε βέβαια να σχολιάσει επικριτικά ότι «κάποιοι φρόντισαν και έδωσαν την καλή ΑΤΕ», ενώ με διάθεση ειρωνείας πρόσθεσε ότι «ενδεχομένως να βοήθησε και η επιστολή του δημάρχου» σε αυτή την εξέλιξη.

Πάντως, παρά τη θετική προς το παρόν έκβαση, κανείς δεν μπορεί να εγγυάται ότι δε θα αλλάξουν οι σχεδιασμοί της Τράπεζας, η οποία βέβαια διαμορφώνει την πολιτική της με όρους αγοράς και προκειμένου να οδηγηθεί στην εν λόγω αρχική απόφαση κλεισίματος, προφανώς η λειτουργία του υποκαταστήματος είχε κριθεί ασύμφορη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…