Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στις 12 Φεβρουαρίου δημοπρατούνται τα διόδια της Καβάλας

Στις 12 Φεβρουαρίου δημοπρατούνται τα διόδια της Καβάλας

0

Προσφορές κατατίθενται έως 5 Φεβρουαρίου

Επαναπροκηρύχθηκε η κατασκευή του μετωπικού σταθμού διοδίων της Καβάλας, μετά από δύο ατελέσφορες προσπάθειες, που ακυρώθηκαν λόγω της απεργίας των εργαζομένων της Εγνατίας οδού. Όπως προβλέπεται η προθεσμία παραλαβής των προσφορών ή των αιτήσεων συμμετοχής είναι στις 05/02/2018, τοπική ώρα 14:00 και η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί στις 12/02/2018, τοπική ώρα 11:00.

 Τι περιλαμβάνει το βασικό έργο της προκήρυξης

Ο διαγωνισμός προβλέπει επιλογή με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά. Η εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ του βασικού έργου είναι 49.455.000,00€

και περιλαμβάνει:

-κατασκευή του Σταθμού Διοδίων (ΣΔ) στην «Καβάλα», και

-συντήρηση και λειτουργία του Ανατολικού Τομέα της Εγνατίας Οδού (από Α/Κ 17 Κλειδίου μέχρι πριν το Τελωνείο Κήπων, μήκους περίπου 368,7 χλμ.) και των Καθέτων Αξόνων Α1 (Α/Κ Αξιού/Χαλάστρας – Μεθοριακός Σταθμός Ευζώνων” ) & Α23 (“Κομοτηνή – Νυμφαία – Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα” ) αυτής.

Οι εργασίες που προβλέπονται είναι τεχν. αστυνόμευσης οδού και επιθεώρησης Η/Μ και σηράγγων, λεπτομερείς επιθεωρήσεις των στοιχείων της οδού, συντήρηση & αποκατάσταση βλαβών του αυτοκινητοδρόμου από χρήση, λειτουργία οδού & σηράγγων, κατασκευή νέων ΣΔ, αντιμετώπιση προβλημάτων χειμώνα (αποχιονισμός, παγετός),

βελτίωσης-αποκατάστασης της οδού & του εξοπλισμού της (λόγω φθορών, αλλαγής προδιαγραφών κλπ.), βελτίωσης της λειτουργίας της οδού (κατασκευή αποθηκών άλατος, διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου των εγκαταστάσεων συντήρησης και λειτουργίας της οδού κλπ.), διάθεσης προσωπικού για τη στελέχωση ομάδων τεχνικής υποστήριξης της ΕΟΑΕ, και μελέτες για την κατασκευή των ΣΔ που αποτελούν αντικείμενο του δικαιώματος προαίρεσης.

Η διάρκεια της σύμβασης καθορίστηκε σε 18 μήνες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ Σώμα Στρατού τίμησε τον προστάτη Άγιο Γεώργιο στο Στρατόπεδο «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ»

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 στο Πετροχώρι, ενώ ολοκληρώθηκε με έ…