Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στον αστερισμό της ΑΕΛ η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης

Στον αστερισμό της ΑΕΛ η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης

0

Εκτός και ο Καμαρά που είναι τιμωρημένος

 Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί απέναντι στην ΑΕΛ η Ξάνθη αύριο Σάββατο, ευελπιστώντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την βαριά εντός έδρας  ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0. Με ανάλυση βίντεο και με έμφαση στην τακτική συνεχίστηκε το πρόγραμμα της Xanthi FC ενόψει του αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, το πρωινό της Πέμπτης δούλεψαν σε τομείς της τακτικής για την αναμέτρηση στη Λάρισα, με τον τεχνικό επιτελείο να δίνει τις οδηγίες του πάνω στα πλάνα του προπονητή Μίλαν Ράσταβατς, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Σέρβος προπονητής εκτός των τραυματιών Τριάδη, Μπρίτο, Κάστρο και Καμαρά, δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τιμωρημένο Χόρχε Κασάδο. Σήμερα, μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λάρισα.

Εν τω μεταξύ στο στρατόπεδα της ΑΕΛ υπάρχει αισιοδοξία όσον αφορά την κατάσταση του Λεοζίνιο ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, όμως όλα δείχνουν ότι θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι. Μετά την τελευταία προπόνηση των «βυσσινί», ο Ηλίας Φυντάνης και οι συνεργάτες διαπίστωσαν πως ο παίκτης πάει καλύτερα. Εκτός για αυτό το ματς είναι ο τιμωρημένος Λαγός και ο τραυματίας Γιοβάνοβιτς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 15.00, στο AEL FC ARENA στη Λάρισα. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Βάτσιος Αριστείδης από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής με βοηθούς: Ά βοηθός Σάββας Νικόλαος (Σερρών), Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής), 4ος διαιτητής Λάμπρου Γεώργιος (Εύβοιας)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…