Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Πάγωσε» η Ξάνθη στη Λάρισα

«Πάγωσε» η Ξάνθη στη Λάρισα

0

Ήττα με 3-0 σε χιονισμένο γήπεδο στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας

 Ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί μεταξύ 9 και 11 Ιανουαρίου

Την πρόκρισή της στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ουσιαστικά η ΑΕΛ, καθώς νίκησε 3-0 την Ξάνθη στην “AEL FC Arena”, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Τα τέρματα σημείωσαν οι Ναζλίδης (29΄ πέναλτι, 32΄) και Λεοζίνιο (90΄), ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί μεταξύ 9 και 11 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε πέσει αρκετό χιόνι στον αγωνιστικό χώρο της “AEL FC Arena” και γι’ αυτό το παιχνίδι διεξήχθη με πορτοκαλί μπάλα.

Η Ξάνθη βρέθηκε πολύ κοντά στο να «ανοίξει το σκορ» στο 16΄, όταν ο Σιλά έκανε τη σέντρα από αριστερά και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Θεοδωρόπουλου, ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της. Στο 22΄ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ναζλίδη, ενώ η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 29΄. Ο Ντέλετιτς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Κασάδο και την «εσχάτη των ποινών» μετέτρεψε σε γκολ ο Ναζλίδης (1-0). Οι Θεσσαλοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 32΄, όταν ο Αγκάνοβιτς έκανε το σουτ, ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε ασταθώς και ο Ναζλίδης πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο νεοεισελθών Λεοζίνιο στο 90΄, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τη σέντρα του Ρέντζα και την έστειλε στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς.

Οι σέντρες των δύο ομάδων

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Αγκάνοβιτς (77΄ Περόνε), Ντέλετιτς (89΄ Λεοζίνιο), Κριζμάν (84΄ Μασούρας), Ναζλίδης.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σβάρνας, Μεχία, Ντε Λούκας (54΄ Μελιόπουλος), Φασίδης (83΄ Κίκε), Λουσέρο (61΄ Κάστρο), Σιλά, Γέντρισεκ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …