Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μετά την ήττα επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά την ήττα επιστροφή στις προπονήσεις

0

Ενοχλημένος από την εμφάνιση των παικτών ο Ράσταβατς

Μετά την ήττα του Σαββάτου, οι παίκτες της Ξάνθης είχαν την Κυριακή την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τα διαδοχικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το απόγευμα της Δευτέρας η ομάδα επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων, αφήνοντας πίσω της την 2η φετινή εντός έδρας ήττα.  Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν δουλειά, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λάρισα εκτός έδρας. Έναν αντίπαλο, που θα αντιμετωπίσει η ξανθιώτικη ομάδα και στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του 2017, με τον επαναληπτικό στο Χanthi FC Arena να είναι προγραμματισμένος για τις 9-11 Ιανουαρίου 2018.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δούλεψε στην προπόνηση  σε θέματα τακτικής προσέγγισης με τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα προσαρμογής. Για την επόμενη αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο Χόρχε Κασάδο, ο οποίος είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να απουσιάσει από το παιχνίδι στο AEL FC Arena. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Μπρίτο, Καμαρά και Τριάδης.

Ενοχλημένος ο Ράσταβατς

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ  εμφανίστηκε στην προπόνηση ο Μίλαν Ράσταβατς. Στον Σέρβο τεχνικό της Ξάνθης δεν άρεσε καθόλου αυτό που είδε από τους ποδοσφαιριστές του απέναντι στους «ασπρόμαυρους» και –φυσικά- ήταν αυτό που επεσήμανε στην ομιλία του προς αυτούς.

Ο Ράσταβατς έκανε παρατηρήσεις σε όλους ανεξαιρέτως για την κάκιστη απόδοση. Στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι Θρακιώτες σε όλες τις γραμμές, όπως και στο γεγονός ότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφεραν να μπούνε στον ρυθμό της αναμέτρησης. Ζήτησε, δε, άμεση ανάκαμψη και επιστροφή στις καλές εμφανίσεις στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, που προηγήθηκαν αυτού με τον ΠΑΟΚ.

Η επόμενη αγωνιστική

09 Δεκεμβρίου 2017 Α.Ε.Λ.-Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 15:00
09 Δεκεμβρίου 2017 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15
09 Δεκεμβρίου 2017 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30
10 Δεκεμβρίου 2017 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 15:00
10 Δεκεμβρίου 2017 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15
10 Δεκεμβρίου 2017 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΑΜΙΑ 17:15
10 Δεκεμβρίου 2017 Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  19:30
11 Δεκεμβρίου 2017 A.E.K.-Α.Ο.Κ.  19:30
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…