Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τραγικός θάνατος αγρότη στην Θαλασσιά

Τραγικός θάνατος αγρότη στην Θαλασσιά

0

Πήγε ν’ ανέβει από πίσω στην μηχανή και μπλέχτηκε το πόδι του…

 Ο οδηγός της θεριζοαλωνιστικής δεν αντιλήφθηκε το τραγικό συμβάν. Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία :« Ήταν από 10 χρονών μέσα στο χωράφι»…

 

 

Θρήνος και βαρύ πένθος στην μικρή κοινωνία της Θαλασσιάς του δήμου Τοπείρου από τον φρικτό θάνατο συγχωριανού τους την Πέμπτη το απόγευμα την ώρα της δουλειάς του μέσα στο χωράφι.

Πήγε ν’ ανέβει από πίσω στην μηχανή και μπλέχτηκε το πόδι του…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο άτυχος 48χρονος βρισκόταν σε χωράφι που αλώνιζε μια θεριζοαλωνιστική μηχανή καλαμπόκι και που οδηγούσε 62χρονος από το διπλανό χωριό. Ο 48χρονος Μιχάλης βρισκόταν στο πίσω μέρος της θεριζοαλωνιστικής και επεχείρησε ν’ ανέβει σ’ αυτή ενώ αυτή ήταν σε κίνηση. Όμως – σύμφωνα με την ίδια πηγή, μπλέχτηκε κάπου το πόδι του, γλίστρησε, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε κάτω από το μηχάνημα. Η συνέχεια ήταν ανείπωτα φρικιαστική… και του στοίχισε τη ζωή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο οδηγός της θεριζοαλωνιστικής δεν αντιλήφθηκε το τραγικό συμβάν

Ο οδηγός της Θεριζοαλωνιστικής ίσως λόγω του θορύβου της μηχανής δεν αντιλήφθηκε τίποτε, απ’ όσα εκτυλίχθηκαν πίσω του και μόνο όταν έκανε στροφή για να συνεχίσει τον αλωνισμό τον είδε από μακριά. Στην αρχή νόμισε ότι ζαλίστηκε και έπεσε… όταν πλησίασε τον είδε και κατάλαβε. Για τον Μιχάλη ήταν πλέον αργά… Εκείνη τη στιγμή έτρεξε και ένας συγχωριανός του από διπλανό χωράφι. Ειδοποίησαν την αστυνομία. Τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού ερευνά ο αστυνομικός σταθμός Τοπείρου ενώ άμεσα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Όπως ανέφερε στο «Ε» ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Κιφνίδης ο θάνατος ήταν ακαριαίος καθώς έφερε βαριές κακώσεις σ’ όλη τη σπονδυλική του στήλη.

«Από 10 χρονών μέσα στο χωράφι»…

… ήταν από 10 χρονών μέσα στα χωράφια. Αγρότης και κτηνοτρόφος, πως το έπαθε αυτό; Μη σου τύχει η κακιά η ώρα… Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι!», μας λέει συγχωριανή του. Ο άτυχος Μιχάλης έχασε πέρσι τους γονείς του. Έχει τρεις αδελφές. Ο ίδιος δεν έκανε οικογένεια. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί.

 Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…