Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Νέα κινητοποίηση σήμερα για τα διόδια στην Καβάλα

Νέα κινητοποίηση σήμερα για τα διόδια στην Καβάλα

0
diodia kataskevi

Τοπικές αρχές και παραγωγικοί φορείς καλούν τους πολίτες σε μαζική διαμαρτυρία στις 7 μμ στον κόμβο του Αγίου Σίλα

Νέα κινητοποίηση κατά της κατασκευής νέου σταθμού διοδίων στο νομό Καβάλας διοργανώνουν οι τοπικές αρχές με τους φορείς. Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στον κόμβο του Αγίου Σίλα αυτή τη φορά και καλούνται όλοι οι Καβαλιώτες να συμμετέχουν, αφού τα διόδια αφορούν και θα πλήξουν το σύνολο των πολιτών.

Με πρωτοβουλία της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα συνέντευξη Τύπου όπου το παρών έδωσαν θεσμικοί εκπρόσωποι και διοικήσεις παραγωγικών φορέων.

Για μια ακόμη φορά υπογραμμίστηκαν τα αντιαναπτυξιακά χαρακτηριστικά της απόφασης δημιουργίας νέου σταθμού διοδίων στην περιοχή, καθώς και οι επιπτώσεις που θα έχουν σε κυκλοφοριακό επίπεδο (και εντός της πόλης), σε οικονομικό φυσικά, σε περιβαλλοντικό, σε επίπεδο ατυχημάτων και τουρισμού. Η κ. Τσανάκα έκανε λόγο για κλιμάκωση της αντίδρασης και για «αιτία πολέμου», τονίζοντας ότι σύσσωμοι οι φορείς θα αγωνιστούν για να ανατρέψουν τον σχεδιασμό. Κατά των διοδίων τάχθηκαν με τις δηλώσεις τους όλοι οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ενώ «όχι» στα διόδια είπαν και οι φορείς, μεταξύ των οποίων το Επιμελητήριο, η ΟΕΒΕ, τα ταξί και οι φορτηγατζήδες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …