Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ξεκινούν την Πέμπτη οι εγγραφές στο Ιεροσπουδαστήριο

Ξεκινούν την Πέμπτη οι εγγραφές στο Ιεροσπουδαστήριο

0
ierospoudasitirio xanthi

Θα διαρκέσουν έως τις 30 Ιουνίου. Οι μετεγγραφές θα γίνουν τον Σεπτέμβρη

Στόχος είναι να αυξηθούν οι μαθητές του σχολείου, μετά τη μεταφορά του σε νέο κτήριο στην πόλη

Ξεκινούν την Πέμπτη 15 Ιουνίου οι εγγραφές στο Ιεροσπουδαστήριο, που «μετακόμισε» στην πόλη και θα λειτουργήσει από τη νέα σχολική χρονιά. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως τις 30 Ιουνίου και θα είναι δυνατές με την προσκόμιση του απολυτηρίου Δημοτικού ή Γυμνασίου. Οι υπεύθυνοι του σχολείου είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους νέους μαθητές, προκειμένου να ακολουθήσουν σπουδές γυμνασίου και λυκείου στο νέο κτήριο.

Στο λύκειο θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης όλων των μαθημάτων των κατευθύνσεων, ενώ βέβαια παραμένει και η θεολογική κατεύθυνση για τους ενδιαφερόμενους.

Στόχος είναι να αυξηθούν οι μαθητές του σχολείου τη νέα σχολική χρονιά, τόσο με την μετεγκατάσταση και δωρεάν μετακίνηση στην πόλη, όσο και με τις υποδομές του οικοτροφείου, που θα μπορεί να φιλοξενήσει 50 μαθητές.

Από τους 30-40 περίπου μαθητές του ιεροσπουδαστηρίου της προηγούμενης χρονιάς, όσοι συνεχίζουν τη φοίτηση σε σχολείο, αναμένεται να παραμείνουν σε αυτό και να συνεχίσουν στο καινούριο κτήριο, ενώ το σχολείο συνολικά μπορεί να υποστηρίξει τη φοίτηση 300 μαθητών.

Να σημειώσουμε ότι για τους μαθητές που ενδιαφέρονται να κάνουν μετεγγραφή, η διαδικασία θα ξεκινήσει κανονικά τον Σεπτέμβριο.

Οι εργασίες μετεγκατάστασης έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και απομένουν κάποιες εκκρεμότητες στο χώρο του οικοτροφείου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερο το φετινό πασχαλινό τραπέζι

Λόγω της αυξημένης τιμής στο αρνί και στο λάδι – 14 ευρώ το αρνί στα Κρεοπωλεία – Έω…