Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Κυνηγόσκυλο νεκρό από φόλα στους Τοξότες

Κυνηγόσκυλο νεκρό από φόλα στους Τοξότες

0

Tην προσοχή των κυνηγών εφιστά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης που καταδικάζει απερίφραστα. Ζητά τη συνδρομή τους προκειμένου να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι

 

Άλλος ένας κυνηγετικός σκύλος βρέθηκε νεκρός από φόλα στην περιοχή της Ξάνθης. Συγκεκριμένα στην αγροτική περιοχή Τοξοτών προς Ίμερα και δεξιά το άτυχο σκυλί έφαγε την φόλα χωρίς ο ιδιοκτήτης του να προλάβει να αντιδράσει.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης εφιστά την προσοχή των κυνηγών, υπενθυμίζοντάς τους να έχουν πάντα μαζί τους τα κατάλληλα φάρμακα για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών. Ακόμη, τονίζει: «καταδικάζουμε για ακόμη μία φορά τέτοιου είδους ενέργειες προσανατολιζόμενοι στην λήψη ενεργών μέτρων σε συνεργασία με τις κρατικές υπηρεσίες ( Αστυνομία, Δασαρχείο, Κτηνιατρική Υπηρεσία, Εισαγγελία) για την αποκάλυψη των υπεύθυνων και την παραπομπή τους στην Δικαιοσύνη. Επίσης καλούμε όλους τους συναδέλφους συν-κυνηγούς, να είναι εκτός από ιδιαίτερα προσεκτικοί και παρατηρητικοί και να αναφέρουν αρμοδίως οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη τους. Η κάθε πληροφορία μπορεί να είναι σημαντική και αξιοποιήσιμη, ώστε να καταφέρουμε επιτέλους να ξεριζώσουμε το κύκλωμα των ασυνείδητων που κατασκευάζουν και ρίχνουν φόλες, αφαιρώντας τις ζωές των τετράποδων συντρόφων μας και θέτοντας σε κίνδυνο εν γένει το φυσικό περιβάλλον. Όλοι ενωμένοι. Καμία ανοχή στην τρομοκράτηση των πολλών από τους λίγους και δολίους».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυο νέοι αργαλειοί στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Pleteno»

Οι γυναίκες της «Pleteno», υφάντρες με νήματα της παράδοσης: «Θα αυξήσουμε την παραγωγικότ…