Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Οι Ερασμιώτες τιμούν τη μνήμη του Αλέξανδρου Γούλα

Οι Ερασμιώτες τιμούν τη μνήμη του Αλέξανδρου Γούλα

0
mnimi

Το γήπεδο του Ερασμίου θα πάρει το όνομα του αδικοχαμένου νέου που «έφυγε» σε τροχαίο δυστύχημα το 2003 σε ηλικία 23 ετών

Την Τετάρτη 19/10/2016 η τελετή μετονομασίας – θα διεξαχθεί τρισάγιο και φιλικό με τον ΑΟΞ

Τη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Γούλα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 23 ετών το 2003, σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε έξω από το Άβατο, θα τιμήσει η ομάδα της Κεσσάνης Ερασμίου, που σε μία αξιέπαινη ενέργεια θα προχωρήσει σε μετονομασία του γηπέδου του χωριού, δίνοντας το όνομα του εκλιπόντος.

Η τελετή μετονομασίας του γηπέδου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 16:00, ενώ παράλληλα θα τελεστεί τρισάγιο αλλά και φιλικό με ομάδα αποτελούμενη από παίκτες του Ερασμίου απέναντι στον Α.Ο.Ξ.

«Όλοι στο Εράσμιο ήθελαν να τιμηθεί με αυτό τον τρόπο η μνήμη του Αλέξανδρου Γούλα»

Τις διαδικασίες για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία κίνησε ο πρόεδρος της ομάδας της Κεσσάνης Ερασμίου, Γιώργος Μπάτζιος, ο οποίος αν και βρίσκεται μόλις 4 χρόνια στην ομάδα, στη οποία προσέφερε ως παίκτης αλλά και ως προπονητής, πλέον έχει αναλάβει τη διοίκηση της, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ο ίδιος δεν κατάγεται από το Εράσμιο αλλά από τα Μάγγανα. Ο κ. Μπάτζιος με δηλώσεις του στο «Ε» σχολίασε το πως προχώρησε σε αυτή την ενέργεια για τη μετονομασία του γηπέδου τονίζοντας:

Γ.Μ.: «Ο Αλέξανδρος Γούλας ήταν ιδιαίτερα αγαπητό παιδί σε όλο το χωριό και ο ξαφνικός χαμός του σε τόσο νεανική ηλικία, το καλοκαίρι του 2003, σόκαρε όλους τους κατοίκους του Ερασμίου βυθίζοντας σε πένθος το χωριό και την ευρύτερη περιοχή. Ο εκλιπών ήταν εν ζωή ποδοσφαιριστής της Κεσσάνης Ερασμίου και όλοι ήθελαν από τότε να τιμηθεί η μνήμη του με κάποιο τρόπο. Για κάποια χρόνια είχε αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 4 που φορούσε, αλλά δεν είχαν κινηθεί οι διαδικασίες για τη μετονομασία του γηπέδου. Η σκέψη όμως για τη μετονομασία του γηπέδου σε «Αλέξανδρος Γούλας» παρέμενε από τότε και αποφασίσαμε φέτος να προχωρήσουμε σε αυτήν, μέσω μίας διαδικασίας βέβαια που μόνο εύκολη δεν είναι καθώς αφορά γραφειοκρατικές και χρονοβόρες διαδικασίες. Τελικά κινηθήκαμε σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Τοπείρου κ. Κετίπη Νικόλαο και με τη βοήθεια του πήραμε το τυπικό «οκ» για τη μετονομασία. Θεωρώ ότι είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του Αλέξανδρου Γούλα, ο οποίος ήταν ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα και ιδιαίτερα αγαπητός απ’ όλο τον κόσμο στο Εράσμιο και την ευρύτερη περιοχή».

Τρισάγιο και φιλικό με τον Α.Ο.Ξ. την Τετάρτη 19/10 στα πλαίσια της εκδήλωσης μετονομασίας του γηπέδου

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεσσάνης Ερασμίου, κ. Γιώργος Μπάτζιος, η τελετή μετονομασίας του γηπέδου Ερασμίου σε «Δημοτικό Στάδιο Ερασμίου ¨Αλέξανδρος Γούλας¨», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί (στις 16:00) φιλικό της Κεσσάνης Ερασμίου με τον Α.Ο.Ξ., ενώ θα προηγηθεί τρισάγιο. Μάλιστα για το φιλικό η ομάδα του Ερασμίου καλεί όσους Ερασμιώτες ποδοσφαιριστές (ανεξαρτήτως το που αγωνίζονται) θέλουν να παίξουν έστω και λίγα λεπτά, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 15/10/2016.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…