Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Η «επιχείρηση» ενοικίασης καταστημάτων σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή

Η «επιχείρηση» ενοικίασης καταστημάτων σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή

0
oikonomiki-oct16

Καταρτίζονται όροι για την εκμίσθωση έξι ακινήτων σε Δημοτική Αγορά και αλλού. Και δικαστικές υποθέσεις στα 15 θέματα της ημερήσιας διάταξης

Σήμερα στις 13:30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ξάνθης που θα απασχοληθεί κυρίως με θέματα κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση δημοτικών ακινήτων και δικαστικές υποθέσεις. Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:

Θέμα 1ο: Εισηγητική έκθεση 3ου τριμήνου (εννεαμήνου) του έτους 2016 προς την Οικονομική Επιτροπή, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού

Θέμα 2ο : Κατακύρωση του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την «Προμήθεια τροφίμων και γαλακτοκομικών προϊόντων έτους 2016

Θέμα 3ο : Προτάσεις ανάληψης υποχρέωσης οικονομικού έτους 2016

Θέμα 4ο : Ολική ανάκληση δέσμευσης της πρότασης ανάληψης υποχρέωσης και προτάσεις ανάληψης υποχρεώσεων οικονομικού έτους 2016 .

Θέμα 5ο: Έγκριση απόδοσης εντάλματος προπληρωμής

Θέμα 6ο: Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών διοδίων

Θέμα 7ο : Κατάρτιση των όρων διενέργεια φανερής πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου του Δήμου επιφάνειας 305,00 τ.μ.

Θέμα 8ο : Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση του καταστήματος 33Β στη Δημοτική Αγορά

Θέμα 9ο: Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση του καταστήματος 21 στη Δημοτική Αγορά

Θέμα 10ο : Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση του καταστήματος 21Α στη Δημοτική Αγορά

Θέμα 11ο: Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση του καταστήματος 22 στη Δημοτική Αγορά Θέμα 12ο: Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση του καταστήματος 8 στο Κέντρο Χονδρεμπορίου

Θέμα 13ο : Εξουσιοδότηση νομικής συμβούλου για άσκηση έφεσης κατά της 41/2016 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης (Τακτική Διαδικασία)

Θέμα 14ο: Εξουσιοδότηση για την κατάθεση προτάσεων & προσθήκης για την αντίκρουση της αγωγής του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου με την επωνυμία «ΘΡΑΞ ΠΕΛΤΑΣΤΗΣ» ενώπιον του πολυμελούς πρωτοδικείου Ξάνθης προκειμένου στην συνέχεια να ορισθεί δικάσιμος για την συζήτηση της υπόθεσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του κώδικα πολιτικής δικονομίας, όπως ισχύουν από 1-1-2016.

Θέμα 15ο: Εξουσιοδότηση για παράσταση σε δικάσιμο σε δικαστήριο στις 19 Οκτωβρίου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης .

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ υποδέχτηκε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη

Ο κ. Τοψίδης ενημέρωσε τον κ Ζαγοράκη για την αναπτυξιακή προοπτική και τον προγραμματισμό…