Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 15 κλεμμένα ποδήλατα «του κουτιού» βρέθηκαν στο Δροσερό

15 κλεμμένα ποδήλατα «του κουτιού» βρέθηκαν στο Δροσερό

0
drosero astynomia1

Σε επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας Ξάνθης για την καταστολή της εγκληματικότητας. Οι «κάτοχοι» είπαν ότι τα αγόρασαν από …παλιατζή!

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ναρκωτικά αλλά κινητά και Laptop. Έγιναν 16 προσαγωγές

Αιφνιδιαστική και στοχευμένη επιχείρηση – σκούπα πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης στο Δροσερό νωρίς το πρωί. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος δυο διμοιρίες και 3 Ομάδες Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) καθώς και 2 δικαστικοί λειτουργοί.

15 κλεμμένα ποδήλατα του «κουτιού» – Είπαν ότι τα πήραν από …παλιατζή

Σε στοχευμένη έρευνα σε σπίτια και αποθήκες που διενήργησαν οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 15 ποδήλατα «του κουτιού». Οι «κάτοχοι» δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την αγορά τους και είπαν πως τα προμηθεύτηκαν από …παλιατζή! Το αποτέλεσμα είναι να τους τα κατάσχουν και να γίνουν 16 προσαγωγές υπόπτων για κλοπές.

Δεν βρήκαν ναρκωτικά

Έρευνα επίσης παρουσία δικαστικών έγινε και για ναρκωτικά, δεδομένου ότι είναι γνωστό στις αστυνομικές αρχές ότι υπάρχουν σεσημασμένοι στο Δροσερό που κάνουν συστηματικά διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών. Όμως δεν βρέθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες μας οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι αυτοί που τα διακινούν δεν τα κρύβουν στα σπίτια τους αλλά σε άλλους χώρους που δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν.

Βρήκαν κινητά και Laptop

Επίσης οι αστυνομικοί βρήκαν πολλά κινητά τηλέφωνα και ένα Laptop και τα κατάσχεσαν επίσης γιατί τα συνέδεσαν με κλοπές που έχουν γίνει τελευταία στην πόλη σ’ αυτά τα είδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στο χώρο της Αστυνομίας θα εκτεθούν τα ποδήλατα καθώς επίσης και τα κινητά και το Laptop και θα είναι στη διάθεση των πολιτών που έπεσαν θύματα κλοπών να τα αναγνωρίσουν και να τους επιστραφούν.

Να σημειώσουμε ότι η επιχείρηση αυτή γίνεται ανά τακτά διαστήματα στο πλαίσιο της καταστολής της εγκληματικότητας που είναι διαπιστωμένο ότι ιδιαίτερα η συνοικία στις παρυφές του οικισμού αποτελεί εστία καθώς είναι η πιο υποβαθμισμένη και σ’ αυτή διαμένουν σεσημασμένοι για κλοπές και παραβατικότητα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…