Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ξάνθη την Κυριακή για τον αγώνα δρόμου «Xanthi Old City Trail»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ξάνθη την Κυριακή για τον αγώνα δρόμου «Xanthi Old City Trail»

0
xanthi-old-city-trail2

Aπαγόρευση κυκλοφορίας για τρεις ώρες (11:00-14:00) σε διάφορους δρόμους της πόλης

Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο αγώνα «Xanthi Old City Trail» που θα διεξαχθεί αύριο (Κυριακή 10/04) στην πόλη μας. Οι διοργανωτές «Xanthirunners», που σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Ξάνθης και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ θα πραγματοποιήσουν για 2η χρονιά το εγχείρημα, έχουν ολοκληρώσει τις προετοιμασίες τους και περιμένουν τις τελευταίες καθυστερημένες εγγραφές (θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής πριν την έναρξη του αγώνα στις 11:00 στη Γραμματεία που θα βρίσκεται στην Κ. Πλατεία), ενώ ήδη για τις τρεις διαδρομές (14,3 χλμ. – 4,2χλμ., 1000μ. Παιδική) έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 800 δρομείς.

Να υπενθυμίσουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής περνάει από τον παραδοσιακό οικισμό της πόλης και μετά τα μισά ανηφορίζει προς την Ιερά Μονή της Αρχαγγελιώτισας και την Ιερά Μονή της Παναγίας της Καλαμούς αλλά και σε μονοπάτια μέρους του περιαστικού δάσους της πόλης. Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα έχει οριστεί η κεντρική πλατεία της πόλης.

Παράλληλα με τον αγώνα «Xanthi Old City Trail», θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχος αγώνας μικρότερης απόστασης (4.200μ.) αλλά και μαθητικός αγώνας 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικού σχολείου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το τμήμα τροχαίας Ξάνθης

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει το τμήμα Τροχαίας Ξάνθης το πρωί της Κυριακής και κατά το χρονικό διάστημα 11:00-14:00. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της τροχαίας αναφέρει:

«Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «2ος Xanthi Old City Trail», στην πόλη της Ξάνθης, την 10-4-2016 και την αποφυγή της άσκοπης ταλαιπωρίας των πολιτών, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τις ώρες 11.00΄ έως 14.00΄:

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις κάτωθι οδούς της πόλης της Ξάνθης:

– Β. Κωνσταντίνου και Β. Σοφίας (από την Κεντρική Πλατεία έως τη διασταύρωση με την οδό Έβρου).

– Βενιζέλου (από τη διασταύρωση με την οδό Β. Κωνσταντίνου έως τη διασταύρωση με την οδό 9ης Μεραρχίας).

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Παλαιά Πόλη της Ξάνθης, καθώς επίσης και η είσοδός τους σε αυτήν από τις κάτωθι οδούς: Παναγίας, Πινδάρου (προς την πλατεία Μητροπόλεως), Πυγμαλίωνος Χρηστίδη, Λευκού Πύργου, Υδραγωγείου.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην ανώνυμη Δημοτική Οδό, που οδηγεί προς Παναγία Καλαμού και Παναγία Αρχαγγελιώτισσα, από τη διασταύρωσή της με το 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Δράμας έως τη διασταύρωσή της με Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Κιμμερίων. Σημειώνεται ότι η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ασπίδα Ξάνθης: Με στόχο το 1-1 υποδέχεται σήμερα τον ΚΑΟΧ

Στις 17.00 στο Εύμοιρο Να κάνει το 1-1 στους αγώνες με τον ΚΑΟΧ θα επιδιώξει σήμερα το από…