Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αλεξανδρούπολη: Τρεις συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων και παράνομη κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου κατά περίπτωση

Αλεξανδρούπολη: Τρεις συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων και παράνομη κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου κατά περίπτωση

0

Γυναίκα τηλεφώνησε στο 112 και κατήγγειλε ότι κρατείται χωρίς τη θέλησή της. Είχε έρθει στη χώρα και παραδόθηκε σε δύο άτομα με σκοπό την παροχή εργασίας σε σπίτι και την τέλεση γάμου

 

Συνελήφθησαν τη Μ. Πέμπτη το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις άνδρες ελληνικής υπηκοότητας σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για εμπορία ανθρώπων και παράνομη κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου, κατά περίπτωση. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν αλλοδαπό, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, το πρωί της ίδιας ημέρας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν επιστάμενες έρευνες σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης για τον εντοπισμό αλλοδαπής γυναίκας, η οποία σύμφωνα με ενημέρωση από το «112» κρατούνταν από τον εργοδότη της παρά την θέληση της, λόγω αφαίρεσης των ταξιδιωτικών της εγγράφων.

Η παθούσα εντοπίστηκε στο σπίτι των συλληφθέντων, όπου προέκυψε ότι είχε μεταφερθεί από τον αλλοδαπό άνδρα, την 27-3-2024 μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Ορμενίου. Σύμφωνα με την έρευνα, η γυναίκα παραδόθηκε στους δύο άνδρες έναντι προσυμφωνηθέντος χρηματικού ποσού με σκοπό την παροχή εργασίας στο σπίτι τους και τέλεση γάμου με τον τρίτο συλληφθέντα.

Στην κατοχή του ενός άνδρα βρέθηκε το δελτίο ταυτότητας της παθούσας, το οποίο της αποδόθηκε από τον ίδιο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δικογραφία σε βάρος 12 ατόμων για 75 απάτες με προϊόντα «μαϊμού», με θύμα και στην Ξάνθη

Μέσω e-shop πουλούσαν δήθεν επώνυμα προϊόντα, αλλά στην πόρτα των καταναλωτών έφτανα απομι…