Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 53χρονος Τούρκος με τρία κιλά ηρωίνη στη Νέα Καρβάλη

53χρονος Τούρκος με τρία κιλά ηρωίνη στη Νέα Καρβάλη

0
astynomika 20.1.16 iroini

Στο σπίτι του βρέθηκαν τα ναρκωτικά. Αναζητείται ο 42χρονος συνεργός του

Στη Νέα Καρβάλη Καβάλας εντοπίστηκε 53χρονος με πάνω από 3 κιλά ηρωίνη, για τον οποίο η Υποδιεύθυνση Δίωξη Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διεξήγαγε σχολαστικές έρευνες και αναλύσεις, προκειμένου να εντοπιστεί.

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας, ένας 53χρονος αλλοδαπός υπήκοος Τουρκίας, για εισαγωγή, εμπορία και κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 42χρονος συνεργός του.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη εισαγωγή και την περαιτέρω διακίνηση στην Ελληνική Επικράτεια ποσοτήτων ηρωίνης, επετεύχθη, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων, στοιχείων ατόμων και δημιουργίας ατομικού προφίλ (profiling), o εντοπισμός του 53χρονου στην Νέα Καρβάλη – Καβάλας και εξακριβώθηκε η εγκληματική του δράση καθώς και του συνεργού του.

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους -3.071- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…