Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Χωρίς γιατρό εδώ και τέσσερις μήνες οι κάτοικοι των Θερμών

Χωρίς γιατρό εδώ και τέσσερις μήνες οι κάτοικοι των Θερμών

0
iatreio thermon

Ταλαιπωρία για τους κατοίκους. Ξήλωσαν και το ρολόι της ΔΕΗ, σημειώνει ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ναζήρ Χασάν

Αναμένεται η πρόσληψη νέου περιφερειακού γενικού γιατρού, ενημερώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Αθανάσιος Πάσχου

Μετά το τέλος Ιουλίου αποχώρησε η γιατρός που πήγαινε συγκεκριμένες ημέρες την εβδομάδα στις Θέρμες, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής να κάνουν τις εξετάσεις και να γράφουν τα φάρμακά τους.

Έκτοτε κανείς δεν την αναπλήρωσε και το ιατρείο έμεινε να ρημάζει, ενώ πρόσφατα έκοψαν και το ρολόι της ΔΕΗ, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας κ. Ναζήρ Χασάν. Η εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής είναι πλέον ιδιαίτερα δυσχερής, αφού πρέπει να πηγαίνουν στο Κέντρο Υγείας του Εχίνου και να υπομένουν την ταλαιπωρία της μετακίνησης εξαιτίας των λίγων δρομολογίων από και προς την απομακρυσμένη περιοχή.

Το ιατρείο μέχρι το 2010 είχε δύο αγροτικούς γιατρούς, ωστόσο από τότε παρουσιάζονται συνεχώς προβλήματα στις υποδομές του ιατρείου, στη σύνδεση στο ίντερνετ και φυσικά στην υποστελέχωση.

Όπως μας ενημέρωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Αθανάσιος Πάσχου που είναι ενήμερος για την κατάσταση, στο στάδιο των υπογραφών βρίσκεται η πρόσληψη ενός περιφερειακού ιατρού, ο οποίος θα μπορέσει να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερο το φετινό πασχαλινό τραπέζι

Λόγω της αυξημένης τιμής στο αρνί και στο λάδι – 14 ευρώ το αρνί στα Κρεοπωλεία – Έω…