Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα ΝΔ: Εκλογές με …άδεια ταμεία!

ΝΔ: Εκλογές με …άδεια ταμεία!

0
ekloges nd

Χρειάζονται 300.000 ψηφοφόροι για να καλύψουν το κόστος των εκλογών! – Κρίσιμο στοιχείο η συμμετοχή

Δεν κινείται φύλλο στην Ξάνθη… Δοκιμαστικό την Κυριακή στα 12 εκλογικά τμήματα της Ξάνθης – Ο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης πληρώνει τα ενοίκια του γραφείου!

Ξεκίνησε ο νέος γύρος εκλογικής διαδικασίας στην ΝΔ με την υπογραφή σύμβασης (την Τρίτη) με νέα εταιρεία ( Vodafone) και πλέον το κόμμα μπαίνει στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή των εκλογών στις 20 Δεκεμβρίου, μετά το προηγούμενο φιάσκο. Ένα φιάσκο όμως που έμεινε σαν σκιά στο εκλογικό σώμα και εκφράζονται φόβοι ότι αυτό θα έχει κόστος στη συμμετοχή που αποτελεί και το ζητούμενο και για πολιτικούς αλλά και για …οικονομικούς λόγους!

Δοκιμαστικό την Κυριακή στα 12 εκλογικά τμήματα της Ξάνθης

12 χειριστές, παιδιά της ΟΝΝΕΔ, με τεχνολογική κατάρτιση στη χρήση Η/Υ που έχουν επιλεγεί από την ΝΕΦΕ (Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή) θα λάβουν θέσεις από νωρίς το πρωί την προσεχή Κυριακή στα 12 εκλογικά τμήματα του νομού για να πάρουν μέρος στην γενική δοκιμή του συστήματος που θα κάνει η εταιρεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος των εκλογών θα κυμανθεί από τις 700.000 έως τις 850.000 ευρώ με τον ΦΠΑ κάτι που σημαίνει ότι η ΝΔ θα πρέπει να προσελκύσει στις κάλπες περισσότερους από 300.000 ψηφοφόρους για να καλύψει το κόστος κι αυτό αποτελεί ένα μεγάλο άγχος για τους υποψήφιους αλλά και για το κόμμα που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Δεν κινείται φύλλο στην Ξάνθη…

Άκρα του τάφου σιωπή στην Ξάνθη. Καμιά κινητοποίηση από κομματικά στελέχη, μηδενικό ενδιαφέρον για τις εκλογές ! Εμφανής η απογοήτευση των στελεχών αλλά και του εκλογικού σώματος και απαξιωτικά τα μηνύματα που εκπέμπει αναφορικά με την συμμετοχή γεγονός που προβληματίζει όλους αυτούς που «πονούν» το κόμμα και θέλουν διακαώς να βγει από το τέλμα, την εσωστρέφεια και να συγκροτηθεί εκ νέου: «Είναι γεγονός ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στον κόσμο μας . Η κατάσταση επιδεινώθηκε μετά το φιάσκο… Όμως πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες! Δεν πιστεύω επίσης ότι κινδυνεύει η ενότητα του κόμματος ακόμη και αν ειπώθηκαν λόγια βαριά μεταξύ των υποψηφίων. Η επόμενη μέρα θα βρει ενωμένη την ΝΔ και θα βρει τον βηματισμό της», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης κ. Γιώργος Ιγνατιάδης. Μια αρκετά αισιόδοξη άποψη από ένα στέλεχος που είναι ίσως και το μόνο που κινητοποιείται!

Οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Ξάνθης – Κομοτηνής Αλεξανδρούπολης συντηρούν από την τσέπη τους τα γραφεία του κόμματος!

Όμως ο κ. Γιώργος Ιγνατιάδης σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ακόμη μια …αποκλειστικότητα! Είναι και ο μόνος που πληρώνει από την τσέπη του το ενοίκιο για τα γραφεία του κόμματος και για το λόγο αυτό μετακόμισε σε μικρότερο γραφείο (Ηρώων 67) τον Μάρτιο! Το ίδιο κάνουν και οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης και αυτό είναι ενδεικτικό της οικονομικής κατάρρευσης στην οποία έχει περιέλθει η ΝΔ ώστε να φτάσει σε σημείο οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ να αναλάβουν τη συντήρηση των γραφείων την ίδια στιγμή που οι πολιτικοί που βγήκαν με την σημαία της ΝΔ… ποιούν την νύσσαν!

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κικίλιας: «Δύσκολη η φετινή αντιπυρική περίοδος, θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι»

Ο κ. Κικίλιας παρουσίασε αναλυτικά τους τέσσερις άξονες του προγράμματος ΑΙΓΙΣ και τι αυτό…