Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ο γνωστός τραγουδοποιός, Δήμος Αναστασιάδης, στην Ξάνθη

Ο γνωστός τραγουδοποιός, Δήμος Αναστασιάδης, στην Ξάνθη

0

Ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της νέας γενιάς το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Μαζί του ο ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο δυναμικότερος τραγουδοποιός της γενιάς του, υποδέχεται το φθινόπωρο και τη νέα σεζόν με πάθος, θετική ενέργεια, αγάπη και κυρίως καλή μουσική. Και όλα αυτά τα μοιράζεται με αγαπημένους φίλους επί σκηνής και φυσικά όλους, όσοι παρευρεθούν στη μουσική αυτή συναυλία.

Ανήσυχος, πολυτάλαντος, ευφάνταστος και τολμηρός, ο Δήμος Αναστασιάδης ξεχώρισε, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς και δυναμικούς καλλιτέχνες της γενιάς του με επιτυχημένες εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενορχήστρωση στο ροκ μιούζικαλ της χρονιάς, «Rocky Horror Show», πρωτότυπη μουσική στο μιούζικαλ-ορόσημο, «Φρουτοπία», επιλεγμένες επιτυχημένες συναυλίες το δύσκολο αυτό καλοκαίρι, και μία συνεργασία με το σπουδαίο συνθέτη, Γιάννη Μαρκόπουλο, ο οποίος και επέλεξε το Δήμο Αναστασιάδη, για να ερμηνεύσει έργα του από τη νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εντεύθεν», η οποία κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου.

Συνταξιδιώτης του είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους καλλιτέχνες, ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος καταφέρνει να κατακτήσει το κοινό με το μοναδικό του χιούμορ και το πηγαίο του ταλέντο, όπου και αν σταθεί, με βραβείο Χορν στην πλάτη του, θριαμβευτικές κριτικές για τις θεατρικές του εμφανίσεις (Ήρωες, Βυσσινόκηπος, Οι Καμπάνες του Εντελβάις, Φουρκέτα, Τα Βαφτίσια), αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο τον αποθέωσε στο Your Face Sounds Familiar, αλλά και επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις (Bourlesque, Άπαντα). Μαζί τους, ο νέος και ταλαντούχος Νίκος Ζαδές.

Τιμές εισιτηρίου:

Ταμείο: 12 ευρώ

Προπώληση: 10 ευρώ στο Studio Italos

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» από την Ξάνθη

Τελετή έναρξης του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» Πλημμύρισε κόσμο…