Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Νέα θητεία στο «τιμόνι» των επισκευαστών αυτοκινήτων για τον Κώστα Ιωαννίδη

Νέα θητεία στο «τιμόνι» των επισκευαστών αυτοκινήτων για τον Κώστα Ιωαννίδη

0
ioannidis kostas

Προέκυψε νέα διοίκηση μετά τις εκλογές της 25ης Μαΐου. Συνεδρίασε το ΔΣ για τη σύγκλιση σε σώμα το απόγευμα της Τρίτης

Η ενεργοποίηση των μελών και η πάταξη της λειτουργίας των παράνομων συνεργείων πρώτες προτεραιότητες για το συμβούλιο

Τη θητεία του για πέμπτη φορά στο «τιμόνι» του σωματείου πτυχιούχων επισκευαστών αυτοκινήτων Ξάνθης «ο Προφήτης Ηλίας» ανανέωσε ο Κώστας Ιωαννίδης, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ξάνθης, ο οποίος αναδείχθηκε από τις εκλογές που έλαβαν χώρα τη Κυριακή 25 Μαΐου 2015. Στις εκλογές ψήφισαν 80 μέλη από τα 150 περίπου του σωματείου.

Τα εκλεγέντα μέλη συνεδρίασαν το απόγευμα της Τρίτης για τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με την απόφαση, πρόεδρος ανέλαβε ο Κώστας Ιωαννίδης, Α’ αντιπρόεδρος ο Καρά Αλή Οζτζάν, Β’ αντιπρόεδρος ο Ιωάννης Σεφερίδης που κατέλαβε για πρώτη φορά θέση διοίκησης, Γενικός Γραμματέας Α ο Ιωάννης Ζερζελίδης, Γενικός Γραμματέας Β ο Σακαλή Ρεμζή, ταμίας ο Αναστάσιος Γούσης και σύμβουλος δημοσίων σχέσεων ο Τριαντάφυλλος Λομβαρδέας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τα νεοεκλεγέντα μέλη του ΔΣ συζήτησαν για τα τρέχοντα προβλήματα του κλάδου και πώς θα λειτουργήσουν ως διοίκηση, με πρωτεύοντα γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των μελών τους, αλλά και την ενεργοποίηση άλλων μελών. Επικεντρώθηκαν σε οικονομικά θέματα, αλλά και στην ενίσχυση τη δύναμης του σωματείου, μέσω της συμμετοχής και νέων μελών.

Όπως δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης στο «Ε»: «θέλουμε να μπούνε στη διαδικασία της ενεργοποίησης και νέα άτομα του σωματείου μας, να ακούσουμε προτάσεις, να μάθουν, να παρουσιάσουν και αυτοί τις θέσεις τους. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσουμε ένα ενεργοποιημένο και δραστήριο σωματείο». Πράγματα το σωματείο πτυχιούχων επισκευαστών αυτοκινήτων Ξάνθης έχει αναλάβει μια σειρά από δραστηριότητες, ανάμεσά τους και το πρώτο πανελλήνιο συνέδριο φανοποιών-βαφέων που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2013 στην Ξάνθη, με πάνω από 100 συνέδρους.

Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη, μία από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας διοίκησης είναι η αντιμετώπιση του φαινομένου των παράνομων συνεργείων, που έχει ενταθεί ανησυχητικά το τελευταίο διάστημα. «Ενισχύεται η παράνομη εργασία σε αυλές στην πόλη και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό στα χωριά», τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου, εκτιμώντας ότι το τελευταίο διάστημα εντάθηκε στην περιοχή μας ακόμη περισσότερο το πρόβλημα. Μάλιστα δε, λειτουργούν από τον καθένα, ακόμη και από υπαλλήλους συνεργειών στον… ελεύθερο χρόνο τους.

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…