Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Χτύπησαν άγρια και λήστεψαν μια ανήμπορη γιαγιά στην Γενισέα

Χτύπησαν άγρια και λήστεψαν μια ανήμπορη γιαγιά στην Γενισέα

0
ilikiomeni exapatisi

2 κουκουλοφόροι μπήκαν από το παράθυρο και αφού τη χτύπησαν με σιδερολοστό στο κεφάλι την λήστεψαν

Της αφαίρεσαν 10.000 ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα. Τα είχε βγάλει από την Τράπεζα για να κάνει εγχείρηση – Στα ίχνη τους η αστυνομία

 

Την αγριότητα και την απανθρωπιά σ’ όλο της το μεγαλείο έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Γενισέα ξημερώματα Δευτέρας. Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της ενώ κοιμόταν, την χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερολοστό και την λήστεψαν… Και σαν να μην έφτανε αυτό της …έκοψαν το αυτί τραβώντας το για να πάρουν το σκουλαρίκι που φορούσε αφήνοντας της αιμόφυρτη και αβοήθητη!

Την χτύπησαν και της έκοψαν το αυτί για να πάρουν το σκουλαρίκι της….

Η άτυχη 76χρονη γυναίκα από τότε που έχασε τον σύζυγό της ζει μόνη σε διώροφο σπίτι σε απόμερη κάπως περιοχή της Γενισέας έπεσε να κοιμηθεί χωρίς να υποψιάζεται τον εφιάλτη που θα ζούσε. Γύρω όμως στις 3 τα μεσάνυχτα άκουσε ένα θόρυβο και ξύπνησε. Όπως μας πληροφορεί ο άνθρωπος που την μετέφερε στο νοσοκομείο ο οποίος είναι συγγενής της, η άτυχη γυναίκα είδε δυο άνδρες ψηλούς με κουκούλες – κατά την περιγραφή της – να εισβάλουν στο σπίτι της από το παράθυρο που διέρρηξαν. Πριν προλάβει καλά καλά να καταλάβει τι συνέβαινε δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από σιδερένια βέργα και έχασε τις αισθήσεις της. Όπως αναφέρει ο συγγενής της το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που θα μπορούσε ένα αποβεί μοιραίο. Της προκάλεσε βλάβη στο τύμπανο του αυτιού της. Όταν ξύπνησε οι κουκουλοφόροι είχαν εξαφανιστεί και η ίδια ήταν αιμόφυρτη. Μπόρεσε όμως και πήρε τηλέφωνο στον συγγενή της ο οποίος και την μετέφερε στο νοσοκομείο κατά τις 5 το πρωί. Η ηλικιωμένη μόλις συνήλθε από το σοκ διηγήθηκε την περιπέτειά της. Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία της

Σεσημασμένοι οι δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία ειδοποιήθηκε όταν η γυναίκα είχε ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο άνδρες του τμήματος ασφαλείας έκαναν αυτοψία στο σπίτι της παθούσας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι θέμα των επόμενων ημερών η εξιχνίαση της εγκληματικής πράξης καθώς οι δράστες είναι σεσημασμένοι και γνωστοί στις αστυνομικές αρχές.

Της έκλεψαν 10.000 ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα

Η ηλικιωμένη είχε χρήματα στο σπίτι της καθώς επρόκειτο να κάνει μια εγχείρηση στα πόδια της από τα οποία υπέφερε και είχε βγάλει από την Τράπεζα κάποιες από τις οικονομίες της. Προφανώς αυτό έγινε γνωστό με κάποιο τρόπο στους δράστες γιατί – όπως αποδείχθηκε – «χτύπησαν» στοχευμένα. Επίσης είχε και αρκετά κοσμήματα καθώς τυγχάνει εύπορη. Να σημειώσουμε μια σημαντική λεπτομέρεια: Το βράδυ της ληστείας η άτυχη γυναίκα είχε ξεχάσει να κλειδώσει μια πόρτα στον κάτω όροφο και από εκεί μπήκαν οι δράστες και ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…