Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Ηρακλής Ν. Ζυγού – Νέστος Χρυσούπολης 0-5

Ηρακλής Ν. Ζυγού – Νέστος Χρυσούπολης 0-5

0
iraklis-nestos

Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας ο κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν έυκολα στη θριαμβευτική νίκη – πρόκριση

Δεν κατάφερε να συνεχίσει στο θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών ο κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης Ηρακλής Ν. Ζυγού ο οποίος γνώρισε χθες την ήττα – αποκλεισμό από το Νέστο Χρυσούπολης που επικράτησε με σκορ 0-5.

Η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο τη Φελώνης συγκέντρωσε τα βλέμματα των Ξανθιωτών φιλάθλων και όχι μόνο καθώς ανάμεσα στους 1000 περίπου θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι βρέθηκαν και πολλοί από την κωμόπολη του γειτονικού Νομού.

Στο αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από την αρχή και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με πλασέ του Δεσύλλα. Ο Νέστος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει τελικά στο 0-2 στο 42’ με κεφαλιά του Στέρεφ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι όμως η ομάδα της Χρυσούπολης ήταν αυτή που βρήκε και πάλι δίχτυα στο 50’ όταν σε αντεπίθεση ο Κούτεφ με ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-3 ενώ στο 75’ ο Χασάνογλου Ρετσέπ με πλασέ διαμόρφωσε το 0-4. Δύο λεπτά αργότερα (77’) ο Κούτεφ με ατομική προσπάθεια βρέθηκε τετ- α- τετ απέναντι στον Ζλατίνη και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για να σημειώσει το 0-5 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στην επόμενη (προημιτελική) φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών ο Νέστος Χρυσούπολης θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Παραλιμνίου.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Ν. Ζυγού (Γ. Δημητριάδης): Ζλατίνης, Τσαντίδης (62’ Κελέσης), Γότσης, Τσαβδαρίδης, Ιωσηφίδης, Ευθυμιάδης, Κριεζής, Τσακιράκης (33’ Δέλτσος), Τζεμ(77’ Αρσενίου), Χασιώτης, Κωφίδης.

Νέστος Χρυσούπολης (Καραμπετάκης): Καραβελίδης, Στέρεφ, Μπουλγκούρας, Μανούκος ,Παυλακάκης (76’ Γαμβριλής), Χασάνογλου, Τσέκος, Γκατζολάρι (80’ Ευφροσυνίδης), Μαχαιρούδης (62’ Σακόπουλος), Κούτεφ, Δεσύλλας.

Διαιτητής: Παρχαρίδης (ΕΠΣ Δράμας)

Βοηθοί: Τσακίρης – Χασιώτης (ΕΠΣ Δράμας)

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…