Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Σοβαρό τροχαίο έξω από την πόλη

Σοβαρό τροχαίο έξω από την πόλη

0
troxaio 3oxilm

Στο 3ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής ηλικιωμένος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να στρίψει και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή γυναίκα

Τραυματίστηκαν και οι δυο οδηγοί. Δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Πιο σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας 30 Απριλίου στο 3ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής (στο ύψος της αντιπροσωπείας Peugeot) με θύματα μια νεαρή γυναίκα και έναν ηλικιωμένου και οι δύο οδηγοί των συγκρουσθέντων Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Σφοδρή σύγκρουση

Το τροχαίο προκλήθηκε όταν ο ηλικιωμένος οδηγός ενός ασημί nissan micra ο οποίος κατευθυνόταν προς Κομοτηνή μπήκε ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να στρίψει – πιθανότητα όπως ανέφερε ο πραγματογνώμων της Τροχαίας – στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Προφανέστατα έκανε κακό υπολογισμό, παραβιάζοντας τον Κ.Ο.Κ. και αντί για την αντιπροσωπεία συγκρούστηκε με λευκό suzuki swift, το οποίο οδηγούσε γυναίκα και κατευθύνονταν κανονικά προς την Ξάνθη. Η σύγκρουση ήταν μετωπική και σφοδρή με αποτέλεσμα τα οχήματα να γυρίσουν αντίθετα από την κατεύθυνσή τους ενώ παρασύρθηκε και κολώνα οδικής σήμανσης που βρίσκεται στο σημείο. Και τα δύο αυτοκίνητα και κυρίως της γυναίκα έπαθαν μεγάλες υλικές ζημιές. Οι αερόσακοι λειτούργησαν και απέτρεψαν τον πολύ σοβαρό τραυματισμό και των δύο οδηγών.

Δεν κινδυνεύει η ζωή τους

Στον τόπο του ατυχήματος άμεσα έσπευσε η Τροχαία Ξάνθης με άνδρες και περιπολικά καθώς επίσης και δύο πυροσβεστικά οχήματα ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία. Μέσα σε λίγα λεπτά απεγκλωβίστηκαν οι οδηγοί οι οποίοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η νεαρή γυναίκα ήταν λιπόθυμη ενώ ο ηλικιωμένος είχε τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κοπέλα είναι πιο σοβαρά καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή της όπως και του ηλικιωμένου που φέρει ελαφρύτερα τραύματα. Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τα αίτια του ατυχήματος. Στην περιοχή δημιουργήθηκε αναστάτωση και μαζεύτηκε αρκετός κόσμος. Ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία μετά από λίγη ώρα και εφόσον είχε καθαριστεί το οδόστρωμα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…