Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Σήμερα (19:30) ο αγώνας Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός

Σήμερα (19:30) ο αγώνας Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός

0
skoda panathinaikos14

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία η ξανθιώτικη ομάδα – αναλυτικά η αποστολή

Μεταγραφές: Τον Βάλτερ Φερνάντες έχει στο «στόχαστρο» ο Ρ. Λουτσέσκου σύμφωνα με δημοσιεύματα

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της η Skoda Ξάνθη για τον σημερινό (19:30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Skoda Ξάνθη Arena» των Πηγαδίων. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε σε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια σε μικρούς χώρους, δίνοντας παράλληλα τις τελευταίες οδηγίες προς τους παίκτες του ενόψει της σημερινής δύσκολης αναμέτρησης.

Η βροχή που έπεφτε συνέχεια χθες επιβάρυνε αρκετά τους αγωνιστικούς χώρους τόσο στο προπονητήριο, όσο και στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας, χωρίς βέβαια να υπάρχει κίνδυνος ματαίωσης του (εκτός ενδεχόμενου δραματικής επιδείνωσης του καιρού σήμερα).

Να υπενθυμίσουμε ότι στον αγώνα με τους «πράσινους» τέθηκε ξανά στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού ο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος μάλιστα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα του στην Ελλάδα, ενώ μετά από καιρό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Δημήτρης Κομεσίδης ο οποίος αντικατέστησε στην αποστολή σε σχέση με το προηγούμενο ματς τον Φερνάντο Γουάλας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Αν και πλέον 100% υγιής, ο Γιώργος Κουτρουμπής κρίθηκε ανέτοιμος από τον Γιάννη Αναστασίου κι έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Αντίθετα, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που ξεπέρασε εγκαίρως το δικό του πρόβλημα είναι στους εκλεκτούς του «τριφυλλιού». Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Εμίρ Μπαϊράμι και Βαλμίρ Μπερίσα, που όπως ήταν φυσικό έμειναν στην Αθήνα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Μπούι, Ντίνας, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Καρέλης.

Θέλει Βάλτερ Φερνάντες ο Λουτσέσκου

Για την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή μετά τον Μπέλιτς κινείται η Skoda Ξάνθη, που σύμφωνα με δημοσίευμα του «ThrakiSportS.gr», είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό μέσο της βελγικής Λόκερεν, Βάλτερ Φερνάντες Μπαλούφο.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα ο 25χρονος μέσος που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την βελγική ομάδα και η Ξάνθη μετά από εισήγηση του Λουτσέσκου βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη.

Ο Καταλανός μέσος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Λουτσέσκου, μιας και ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης τον είχε πέρσι στην Πετρολούλ, με την μορφή δανεισμού από τους Βέλγους, με τον Φερνάντες να κάνει πολύ καλή σεζόν μετρώντας 21 συμμετοχές.

Όπως όλα δείχνουν ο Βάλτερ Φερνάντες προορίζεται για «αντί-Κάλβο» μιας και ο Ισπανός μέσος της Ξάνθης δεν υπολογίζεται από την ομάδα και η αποχώρηση του θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιη. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς πρόθεση των Ξανθιωτών είναι να ολοκληρώσουν όσο πιο σύντομα τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου.

Συμβόλαιο 6 μηνών + 1 έτους για Μπέλιτς

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά την μεταγραφή του Νίκολα Μπέλιτς, όπως υπογραμμίσαμε στο χθεσινό φύλλο ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ξάνθη από την Τρίτη και συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας όμως η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του δεν έχει γίνει ακόμη.

Την ίδια στιγμή όμως η πρώην ομάδα του (Βόζντοβατς) ανακοίνωσε τη μετακίνηση του ευχόμενη στο νέο απόκτημα της Ξάνθης καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του!

Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση της σερβικής ομάδας γίνεται λόγος και για την διάρκεια του συμβολαίου του Μπέλιτς με την Ξάνθη, με τον τεχνικό διευθυντή της Βόζντοβατς Γκόραν Γκρκίνιτς να κάνει λόγο για συμβόλαιο 6 μηνών + 1 χρόνο.

Ο Μπέλιτς που αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος/επιθετικός αποχαιρετά την Βόζντοβατς έχοντας 11 συμμετοχές και 1 γκολ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρ. Λουτσέσκου για τον σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι οι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κυριακίδης Δημήτρης

Ζαρόπουλος Μιχάλης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μπέρτος Μανώλης

Μπαξεβανίδης Δήμος

Κομεσίδης Δημήτρης

Γούτας Δημήτρης

Καρυπίδης Χρήστος

Λισγάρας Χρήστος

ΜΕΣΟΙ

Φλίσκας Κώστας

Ομπόντο Κρίστιαν

Παπαστεριανός Μανώλης

Βασιλακάκης Θόδωρος

Λουσέρο Άντριαν

Μπαρέττας Αργύρης

Κλέιτον Σίλβα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Σολτάνι Καρίμ

Καπετάνος Παντελής

Ρούντι Κάρλος

SUPER LEAGUE

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΘΕΣ

Κέρκυρα – Εργοτέλης 3-1

Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ατρόμητος Αθ. – Λεβαδειακός*

Βέροια – Νίκη Βόλου*

Ο.Φ.Η. – ΑΕΛ Καλλονής*

Παναιτωλικός – Πλατανιάς*

Ολυμπιακός – Πανιώνιος*

ΠΕΜΠΤΗ 18/12/2014 (ΣΗΜΕΡΑ)

17.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Π.Α.Ο.Κ. (NS1)

Διαιτητής: Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)

19.30: Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός (NS1)

Διαιτητής: Μάνταλος (ΕΠΣ Καβάλας)

* Αναλυτικά τα αποτελέσματα των χθεσινών αναμετρήσεων αλλά και αυτών της Πέμπτης μαζί με τη βαθμολογία και την επόμενη (16η) αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα δημοσιευθούν στο αυριανό φύλλο του «Ε».

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…