Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Έφυγε» μόνος ο «Κώστας με το χαμόγελο»

«Έφυγε» μόνος ο «Κώστας με το χαμόγελο»

0
skarlatidis

Έσβησε στα 61 του χρόνια ένας άνθρωπο πολύ αγαπητός στην Βελόνη και στα Άβδηρα

 

Το βρήκε νεκρό στο σπίτι του ένας φίλος του που ανησύχησε επειδή δεν έδωσε σημάδια ζωής τις τρεις τελευταίες μέρες

 
 
 
Ένα θλιβερό γεγονός συνταράσσει από χθες το πρωί την μικρή κοινωνία του οικισμού της Βελόνης του Δήμου Αβδήρων. Ένας δικός τους άνθρωπος που ζούσε μόνος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από φίλο του που τον αναζήτησε αφού δεν έδωσε σημάδια ζωής τουλάχιστον επί τρεις μέρες!
 
Ο Κώστας…πάντα με το χαμόγελο…η ψυχή της παρέας!
Ο Κώστας Σκαρλατίδης ήταν 61 χρονών. Ζούσε μόνος του μετά τον θάνατο της μητέρας του σε μια μονοκατοικία στην Βελόνη καθώς δεν δημιούργησε οικογένεια. Ωστόσο δεν ήταν καθόλου μοναχικός αλλά η ψυχή της παρέας! Η οξυδέρκειά του, το χιούμορ του, τα καλοπροαίρετα πειράγματά του, οι ιστορίες του και ο τρόπος που της διηγούνταν τον καθιστούσαν πολύ αγαπητό και γι αυτό είχε πολλούς φίλους τόσο στην Βελόνη όσο και στα Άβδηρα που πήγαινε καθημερινά. Αγαπούσε τη ζωή…γλεντούσε τη ζωή… και αναμετρήθηκε μαζί της με τόλμη κι αξιοπρέπεια παρότι του’ δειξε το σκληρό της πρόσωπο από νωρίς. Βιοπαλαιστής …δούλεψε σκληρά στις οικοδομές από μικρό παιδί για να συντηρήσει τη μάνα του μιας και ορφάνεψε μικρός από πατέρα. Όμως δεν του’ λειψε ποτέ το χαμόγελο…και η αισιοδοξία! Ούτε ακόμα όταν χρειάστηκε σε ηλικία μόλις 40 χρονών να κάνει μια σοβαρή εγχείρηση στην καρδιά του! Βγήκε νικητής τότε …
 
Άλλο ένα θύμα της γρίπης;
Τις τελευταίες 3 μέρες δεν τον είδαν ούτε οι γείτονες ούτε οι φίλοι του στα Άβδηρα. Ανησύχησαν όταν κάποιος τον έπαιρνε επανειλημμένως τηλέφωνο και δεν απάντησε. Τότε αποφάσισαν να τον αναζητήσουν. Ένας απ’ αυτούς πήγε στο σπίτι και τράβηξε την εξώπορτα, γνωρίζοντας ότι ο Κώστας δεν κλείδωνε ποτέ…Τον είδε πεσμένο μπρούμυτα στο πάτωμα…Διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός και μάλιστα μέρες…γιατί υπήρχε έντονη δυσοσμία. Ειδοποίησε τον αστυνομικό Σταθμό Γενισέας. Αστυνομικοί έκαναν αυτοψία και διενεργείται προανάκριση. Τα αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή. Η σορός τους μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων. Άνθρωποι που τον ήξεραν είπαν ότι τις τελευταίες μέρες είχε γρίπη και μάλιστα στο σπίτι του βρέθηκαν αντιγριπικά σκευάσματα. Όμως παρά το γεγονός ότι είχε επιβαρυμένη υγεία λόγω του προβλήματος με την καρδιά του δεν απευθύνθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Πιθανόν αυτό να απέβη μοιραίο για τη ζωή του…καθώς όλα δείχνουν ότι αποκλείεται εγκληματική ενέργεια και ότι ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Οι άνθρωποι πεθαίνουν πραγματικά όταν τους λησμονείς…
Καλό ταξίδι φίλε Κώστα!!!
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …