Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη και στις τρεις τον έπιασαν

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη και στις τρεις τον έπιασαν

0
diariktis-empros
«Άνοιξε» 6 μαγαζιά σε 2 μέρες!
Αφαίρεσε 624 ευρώ. Συνελήφθη ο 28χρονος «ποντικός»
 
 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, πέντε (5) διαρρήξεις που είχαν διαπραχθεί σε καταστήματα της Ξάνθης, το τελευταίο διήμερο. Δράστης 28χρονος ημεδαπός ο οποίος έχει απασχολήσει, κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα Συνελήφθη χθες (8-4-2013) το πρωί, στην Ξάνθη, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης. Κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς, ενώ προκάλεσε ελαφρές σωματικές βλάβες σε έναν από αυτούς.    
Έπιασε δουλειά ανοίγοντας «μαγαζιά»
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 6 έως 8-4-2013, διέρρηξε πέντε καταστήματα της πόλης, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά 624 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 433 περίπου ευρώ.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, αντίσταση, εξύβριση, απειλή και απρόκλητη σωματική βλάβη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων.
 
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…