Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Καλές εντυπώσεις στην πρώτη συνάντηση Σαλτούρου- αστυνομικών

Καλές εντυπώσεις στην πρώτη συνάντηση Σαλτούρου- αστυνομικών

0
saltouros astynomikoi
Τα μέλη ΔΣ του σωματείου τόνισαν τα προβλήματα από την ακινητοποίηση του στόλου και την έλλειψη προσωπικού
 
Πήραν δέσμευση για υποστήριξη των αιτημάτων τους. Ο Δένδιας απάντησε στη σχετική ερώτηση Κουίκ για τα οχήματα της Α.Δ. Ξάνθης
 
Τη Δευτέρα 22 Απρίλη 2013 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του σωματείου της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, μετά από επιθυμία του, συνάντηση με το βουλευτή Ξάνθης του ΠΑ.ΣΟ.Κ Δημήτρη Σαλτούρο. Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν, τόνισαν την ευαρέσκειά τους για το γεγονός ότι ήταν ο μόνος τοπικός βουλευτής που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή τους και παραβρέθηκε στη διαμαρτυρία έξω από την Α.Δ Ξάνθης στις 17 Σεπτέμβρη 2012 παρότι είναι βουλευτής της τρικομματικής κυβέρνησης. Στη συνέχεια ανέλυσαν τα προβλήματα που ταλανίζουν τους ένστολους της περιφέρειάς μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ακινητοποίηση του στόλου των οχημάτων, η οποία σε συνδυασμό με την έλλειψη δύναμης ελλοχεύει κινδύνους για την ασφάλεια του πολίτη, όπως υπογράμμισαν. Επίσης του ζήτησαν να προωθήσει την πρότασή τους για τη δημιουργία λέσχης σίτισης των ένστολων της περιφέρειάς μας στο χώρο του πρώην Τ.Δ.Α Ξάνθης.
Από την πλευρά του αφού ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί στη δημοσιονομική εικόνα της χώρας μας, ο Δημήτρης Σαλτούρος τους υποσχέθηκε ότι θα προωθήσει όσα αιτήματα δεν έχουν οικονομικό κόστος και τους ζήτησε συνεργασία ώστε να λυθεί το πρόβλημα με τα οχήματα της Α.Δ Ξάνθης. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι συνδικαλιστές αστυνομικοί αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ότι μετά το πέρας της συνομιλίας ο βουλευτής, αυτοβούλως ζήτησε να ξεναγηθεί στους χώρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, ώστε να έχει ιδία άποψη των προβλημάτων που συζητήθηκαν.
«Η Συνδικαλιστική Κίνηση Ξάνθης θα συνεχίσει να δέχεται στα γραφεία της όλους αυτούς που ενδιαφέρονται να μάθουν για τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν για την ασφάλεια του πολίτη», αναφέρει καταληκτικά η ανακοίνωση του σωματείου.
Απάντηση Δένδια για τη συντήρηση των οχημάτων στην Α.Δ. Ξάνθης
Η απάντηση πάντως του υπουργού Δημόσιας Τάξης στο θέμα της κατάστασης των οχημάτων της Α.Δ. Ξάνθης, σε σχετική ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, ήταν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι δεν τίθεται θέμα. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η υπηρεσία διαθέτει 68 οχήματα. Από αυτά τα 8 (3 επιβατικά και 5 μηχανές) αγοράστηκαν την τελευταία τριετία. Γι’ αυτά στον προϋπολογισμό του 2013 πιστώθηκαν σε δύο κωδικούς για τη συντήρηση, επισκευή τους και προμήθεια ανταλλακτικών 22.250 ευρώ και 3.830 ευρώ αντιστοίχως, ενώ τονίζει ότι τα αιτήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης εγκρίθηκαν στο σύνολό τους.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…