Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Άρπαξε την κόρη του απ’ την μάνα της…

Άρπαξε την κόρη του απ’ την μάνα της…

0
astynomia_ktirio_002

Συνέβη την Τρίτη στο Δροσερό

25χρονος πατέρας άρπαξε την ανήλικη κόρη του που διέμενε με την μάνα της και το σύντροφό της. Συνελήφθη από  τους αστυνομικούς του Τ. Α. Ξάνθης

Ξεχείλισε η οργή …πατέρα και όρμησε στο σπίτι όπου διέμενε η πρώην γυναίκα του αρπάζοντας την ανήλικη κόρη του. Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 17 Ιουλίου μέρα μεσημέρι στο Δροσερό.

Άρπαξε την κόρη του
Ειδικότερα σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο  ο 25χρονος πατέρας μετέβη στο σπίτι όπου διαμένει μία 21χρονη πρώην γυναίκα του,  με την ανήλικη 5χρονη κόρη της και τον 26χρονο (ημεδαπός) σύντροφό της. Εκεί, αφού εισήλθε παρά τη θέληση τους στο εσωτερικό του σπιτιού, τους απείλησε και τους εξύβρισε, ενώ στη συνέχεια άρπαξε την ανήλικη και τράπηκε σε φυγή.
Λίγες ώρες αργότερα, καταγγέλθηκε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης και άμεσα οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν. Μαζί με το δράστη εντοπίσθηκε και η ανήλικη, η οποία είναι καλά στην υγεία της και παραδόθηκε στην μητέρα της.
Ο συλληφθείς που θα διωχθεί για αρπαγή ανηλίκου, απειλή, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης θα οδηγηθεί ενώπιον της κας. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…