Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Γιορτές Χαμόγελα και θετική ενέργεια στέλνει η βασίλισσα του καρναβαλιού

Χαμόγελα και θετική ενέργεια στέλνει η βασίλισσα του καρναβαλιού

0
emine2-empros

Η Εμινέ Γεσήρ θα ξεκινήσει από σήμερα το ξεφάντωμα με ξανθιώτες και επισκέπτες

Μιλά για ξεχωριστή τιμή σχετικά με την επιλογή της για τις φετινές ΘΛΕ και αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια, που πλέον οι ξανθιώτες θα παρακολουθούν στενά

Η Εμινέ Γεσήρ, η φετινή βασίλισσα του ξανθιώτικου καρναβαλιού, η ξανθιώτισσα από το Πίλημα, η δυναμική και πρόσχαρη φοιτήτρια ψυχολογίας και πανέμορφη εκπρόσωπος του εγχώριου μόντελινγκ, που πλέον διευρύνει τις συνεργασίες της, με την παρουσία της στην 47η διοργάνωση των Θρακικών λαογραφικών Γιορτών, δίνει στην πόλη «φως» και παίρνει και ή ίδια λίγο από αυτό, αφού πλέον οι ξανθιώτες θα τη γνωρίζουν καλύτερα και θα έχουν περισσότερη διάθεση να παρακολουθήσουν τα επόμενα βήματά της, τα οποία και είναι άκρως ενδιαφέροντα!

Τρεις εμφανίσεις με τρία φορέματα θα κάνει η βασίλισσα του καρναβαλιού
Η βασίλισσα του καρναβαλιού ξεκινά από σήμερα τις εμφανίσεις της στην πόλη. Θα κάνει βόλτα στην αγορά και θα έρθει σε επαφή με ξανθιώτες και επισκέπτες. Συνολικά θα κάνει 3 εμφανίσεις, με 3 διαφορετικά φορέματα. Θα παρελάσει ως βασίλισσα Θεοδώρα και όταν τελειώσει η παρέλαση θα επιστρέψει στην πλατεία, φορώντας, όπως μας λέει, ένα «φόρεμα- υπερπαραγωγή», με την υπογραφή μιας γνωστής σχεδιάστριας από την Τουρκία. Μάλιστα, σημειώνει ότι θα υπάρχουν και εκπλήξεις τις οποίες κρατά «μυστικό» για να «ξαφνιάσει» το κοινό της παρέλασης.

Την καλή διάθεση των καρναβαλιστών καλεί στην παρέλαση η Εμινέ
Η ίδια χαρακτηρίζει ξεχωριστή τιμή τη φετινή της επιλογή για τον τίτλο της βασίλισσας του ξανθιώτικου καρναβαλιού και δεν ξεχνά να αναφέρει τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Γιάννη Τσεγγελίδη, που γνωρίζει από μικρή και ο οποίος ήταν και αυτός που την πρότεινε για τη φετινή διοργάνωση.
Το μήνυμα που στέλνει ως κάλεσμα για το φετινό καρναβάλι είναι: «με θετική σκέψη και καλή διάθεση όλα ξεχνιούνται. Εγώ ούτως ή άλλως είμαι σαν άνθρωπος θετικός και δε με πτοεί τίποτα. Πρέπει να τα βάλουμε έστω για λίγο όλα στην άκρη για να χαρούμε αυτή την όμορφη γιορτή!». Από τη μεριά της δηλώνει ότι θα βάλει όλη της την ψυχή και με αυτό τον τρόπο θα… «αντιμετωπίσω και ένα άγχος που νιώθω για εκείνη τη στιγμή. Αλλά είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι τέλεια!». Άλλωστε, για την Εμινέ το ξανθιώτικο καρναβάλι είναι μια γιορτή γνώριμη και πολύ αγαπημένη, αφού συμμετέχει στην παρέλαση από 5 χρονών, αν και έλειψε τα τελευταία 3 χρόνια λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.

«Νιώθω σαν πρωθυπουργός από τη ζεστή υποδοχή των ξανθιωτών»
Την πρωτοβουλία η βασίλισσα του καρναβαλιού να μην περιοριστεί στην τυπική εμφάνιση από το άρμα της παρέλασης, αλλά να έχει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει με τον κόσμο, δέχθηκε με μεγάλη χαρά η Εμινέ, που μάλιστα είπε ότι: «αυτό είναι πολύ σημαντικό και για μένα, γιατί αυτή είναι η πόλη μου, η πόλη που μεγάλωσα, έχω αναμνήσεις, νομίζω θα νιώσω περισσότερο τον παλμό του κόσμου και θα είναι περισσότερο μέσα στο κλίμα των ξανθιωτών και των επισκεπτών της Ξάνθης. Έτσι κι αλλιώς είμαι άνθρωπος ανοιχτός και χαμογελαστός και ακόμα και το άγχος ξέρω να το αντιμετωπίζω χρησιμοποιώντας το μυαλό μου και απολαμβάνοντας αυτό που κάνω».
Σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις από την κίνησή της στην πόλη, η Εμινέ έχει ήδη δεχτεί τα πρώτα συγχαρητήρια. «Νιώθω τις τελευταίες ημέρες σαν πρωθυπουργός!», αναφέρει η ίδια με διάπλατο χαμόγελο, «βλέπω ότι όλοι είναι δίπλα, έχω εισπράξει πολύ θερμή υποδοχή».
Για την ίδια οι τελευταίες ώρες της προετοιμασίας είναι πολύ απαιτητικές, μόλις επέστρεψε από ένα δίμηνο σε Ιταλία και Κωνσταντινούπολη, ενώ από χθες ξεκίνησαν να έρχονται και οι καλεσμένοι της από όλη την Ελλάδα. «Το σπίτι μας έχει γίνει σαν… χαρέμι!», σημειώνει χαρούμενα η ίδια.

Σε ταινία ελληνοτουρκικού έρωτα θα συμμετέχει η Εμινέ
Την Εμινέ περιμένει σκληρή, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά μετά τη λήξη του καρναβαλιού. Ήδη αποδέχθηκε πρόταση του διάσημου τούρκου σκηνοθέτη Μουσταφά Αλτοκλάρ για να επιχειρήσει το πρώτο της βήμα στην ηθοποιία, αν και το μόντελινγκ, όπως λέει με έμφαση, παραμένει η «μεγάλη της αγάπη».
Η Εμινέ θα πρωταγωνιστήσει σε μία κωμωδία με θέμα έναν ελληνοτουρκικό έρωτα, ταινία που προφανώς θα συγκεντρώσει και το ενδιαφέρον της χώρας μας, αφού θα υπάρχουν και ελληνικοί διάλογοι, αλλά και ένα πολύ αγαπημένο θέμα. Αυτή την περίοδο, η Εμινέ παρέλαβε το σενάριο και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, ενώ ακόμη δεν έχει μάθει ποιος θα είναι ο συμπρωταγωνιστής της! Τα γυρίσματα ξεκινούν το Μάιο και ενδέχεται έως το Σεπτέμβρη να βρίσκεται στη μεγάλη οθόνη. Όσον αφορά αυτό το νέο βήμα η Εμινέ επισημαίνει: «είναι μεγάλη τύχη για μένα. Είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσω την ηθοποιία αν και δεν μου φαίνεται παράξενο γιατί έχω την αίσθηση και την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει κάτι που να θελήσω και να μην μπορώ να το κάνω. Για μένα αυτό είναι νόμος. Ό,τι έχω αγαπήσει το έχω καταφέρει».

Ελένη Διαφωνίδου
elenidfn@yahoo.com

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Γιορτές
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 9ο Φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλη Ονείρων Μουσικών Σχολείων» είναι εδώ!

Ολόκληρο το πρόγραμμα από τις 22 έως τις 27 Απριλίου Το 9ο Φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλη Ον…