Βγήκε το πόρισμα για την ΕΛΒΙΖ

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
Έτοιμο είναι το πόρισμα τηςΕπιτροπής που διενήργησε οικονομικό έλεγχο στην ΕΛΒΙΖ της Ξάνθης μετάαπόαπόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, όπως είχαμε αναφέρεικαι σεπροχθεσινό σχόλιό μας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένεται νακατατεθεί στοπροσεχές Δ.Σ. της εταιρείας, το οποίο και αναλόγως με το περιεχόμενότου είναιτο πλέον αρμόδιο ν’ αποφασίσει για την περεταίρω εξέλιξη της υπόθεσηςκαι τηναπόδοση ευθυνών εάν τυχόν προκύπτουν για κάποιους από τον έλεγχο.
 
Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στηνΕΛΒΙΖ Ξάνθης
Προς το παρόν το περιεχόμενο τουπορίσματος κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, όπως άλλωστε προβλέπεταικαθώςπρόκειται για ΕΔΕ και αφορά εσωτερικά θέματα μιας εταιρείας  όμως είναι γνωστό και κατάδήλωσή του στο «Ε»μόλις είχε διαταχθεί ο έλεγχος, ότι ο πρώην διευθυντής κ. ΓιώργοςΚατσάνηςείναι στο «πάγο», ενώ σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες έχει επανέλθειστην παλιάτου θέση αλλά το εργοστάσιο της Ξάνθης παραμένει ακέφαλο καθώς δεν έχειοριστείδιευθυντής.
 
Τσαρτσάρας: «Καμιά παρέμβασητου κόμματος…»
Ωστόσο πληθαίνουν οι φήμες σεπεριορισμένο όμως κύκλο ότι η μυστικότητα που τηρείται πιθανόν ναυποκρύπτειεπιχείρηση συγκάλυψης και δημιουργείται έτσι μια αρνητική περιρρέουσαατμόσφαιρα για το κυβερνών κόμμα που έχει σημαία του τη διαφάνεια.Κάποιοιμάλιστα εμπλέκουν και πολιτικούς παράγοντες και μιλούν για παρεμβάσειςεκΞάνθης στο Δ.Σ. της ΕΛΒΙΖ προκειμένου μέσω μιας παρελκυστικής τακτικήςνασυγκαλυφθεί το πόρισμα. Επ’ αυτού κλήθηκε από το «Ε»να δώσει μιααπάντηση ογραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Αχιλλέας Τσαρτσάρας, ο οποίος καιτόνισεκατ’ απόλυτο τρόπο: «Το κόμμα δεν μπορεί να παρεμβαίνει σε εταιρείεςκαιΕπιτροπές που διενεργούν ελέγχους. Απορώ πως διαδίδεται ότιεπιχειρείται μιαπροσπάθεια συγκάλυψης. Αυτές είναι κουβέντες καφενείου και κάποιων πουέχουναναγάγει σε επιστήμη να επεξεργάζονται τέτοια σενάρια. Αυτό που γνωρίζωεγώείναι ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στην ΕΛΒΙΖ και ότι το πόρισμα θακατατεθεί στοΔ.Σ. της εταιρείας. Ούτε κατά διάνοια παρεμβαίνει το κόμμα σταεσωτερικά τωνεταιρειών».
Τέλος, να σημειώσουμε ότιπαραιτήθηκε ο Διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΒΙΖ κ. Μέρμυγκας καιαντικαταστάθηκεαπό τον αντιπρόεδρο της εταιρείας κ. Απόστολο Γενίτσαρη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2011
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δημιουργικά και οικονομικά Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα καταφτάνουν και όσο κι αν είναι η ψυχολογία πεσμένηκαι τα οικονομικά στενά…